כאבי שרירים ועצמות - הצילו!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי שרירים ועצמות - הצילו!!!
    אירנה
    28/02/2011

שלום, אני בת 28 - מזה חצי שנה חולשה בשרירים של ידיים ורגליים - לפני כחודש החלו כאבים רציניים - כל הגוף פשוט בוער.כאבים לסירוגין במקומות שונים בגוף - גב תחתון, פרקי ידיים ורגליים, כאבי שרירים לוחצים, חולשה וסחרור ומה לא. ההתקפים הינם חולפים וחוזרים לסירוגין מלווה בעליית חום קלה וכאבי ראש. כל בדיקות הדם והדמיית הראש יצאו תקינות (MRI ראש + עמוד שדרה צווארי + EMG ידיים ורגליים + EEG). חוסר לא קיצוני בויטמין D וברזל. מספר ימים לפני שהרגשתי את ההתקף הראשון חזרתי מקוריאה. לא נמצאו פרזיטים או חיידקים בצואה רק mucus חיובי. בדיקות דם למחלות אוטואימוניות גם כן שליליות. אין לי פריחות בעור או נפיחויות, אך לעיתים עפעפיים מתנפחות לי מעט וגם רזון ושחורים מוזרים מתחת לעיניים. רוב התקופה לוותה בבחילות וחוסר תאבון.
    אנא הצילו, מבחורה בריאה (אם לשניים) הפכתי לשבר כלי והיסטרי. אולי יש עוד כיוון שלא בדקתי.
    בתודה מראש,

אירנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר יעל כוכבי
    05/03/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_מטיילים' id=link]רפואת מטיילים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר יעל כוכבי
    05/03/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_מטיילים' id=link]רפואת מטיילים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו