מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב גרון שנמשך שבועללל04/03/2011
שלום רב!
לפני חודשיים הייתי מנוזלת לקחתי נוסידקס זה עבר , חזר שוב ועבר ולאחר מכן לא היית ממש מנוזלת אבל הייתה תחושה של התקררות באף שיש אותה כשמנוזלים אבל בלי נזלת אלא רק קצת ( מקווה שאתם מבינים את כוונתי) לא הרגשתי טעם וריח
אחרי זה נהיה לי כאב גרון ואני כבר שבוע שלם סובלת מזה ,ממש תחושה ששורף לי הגרון . הייתי אצל רופאת המישפחה שלי ,היא בדקה אותי ואמרה שיש לי אודם ושאקח קלגרון ושזה וירוס וזה יעבור לגבי אנטיביוטיקה אמרה כמו שאני גם יודעת ,שלוקחים את זה כשיש חיידק
היא לא עשתה לי בדיקה לחיידק - היא אמרה שכשיש חיידק יש דברים שנילווים לכך
כרגע אני גם משתעלת וצרודה
יש לי בבית מוקסיפן פורטה 500 מ"ג האם כדאי לי לקחת את זה?
האם זה שזה לא עובר יכול בכל זאת להעיד על חיידק?
אני מאוד סובלת מזה ולא יודעת מה לעשות אשמח אם תענו לי
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גרון שנמשך שבוע - תגובה
ד''ר יעל כוכבי05/03/2011שלום לך,
אל תקחי על דעת עצמך אנטיביוטיקה אף פעם!!!
העובדה שיש כאב גרון עם נזלת ושעול היא גם נגד זיהום בסטרפטוקוק .
אם המצב לא משתפר אפשר לחזור לבדיקה רפואית.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)