האם ללכת לבדיקו ואם כן לאיזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ללכת לבדיקו ואם כן לאיזה?
    טליה
    05/03/2011

חודש פבואר היה חודש עמוס מאוד בחיים שלי, לעומת חודשים אחרים. ניגשתי ל3 בחינות בגרות, היו מתכונות ומבחנים, תחרויות ומיונים שונים לצבא.
    עליי לציין כי אני מרפניסטית [כלומר סובלת מתסמונת מרפן] ונוטלת כדורים על בסיס יומי בעקבות כך.

בנוסף להיותי תלמידה, אני נגנית סקסופון מזה 8 שנים ברמה מקצועית [כלומר מתאמנת כמעט 12 שעות במצטבר במהלך השבוע אם לא יותר]

כמו כן בימים האחרונים התחילו לי כאבי ראש כמעט בכל יום, חזקים במיוחד, ואני בד"כ סובלת ממגרנות בעונות מעבר, אבל אלו אלימים מאוד. מרבית כאבי הראש היו בחזית הגולגולת, אזור המצח והרקות השמאלית והימנית, לעיתים בנפרד לעיתים ביחד ובבת אחת.
    כמו כן, קורה שאני מתרוממת משיבה או לפתע עוצרת באמצע הליכה והולמת בי סחרחורת. היום רעדו לי הידיים ומרבית חלקי הגוף לאחר סחרחורת שתקפה אותי תוך כדי נגינה.

אינני יודעת מה הדברים הללו מסמנים, האם אלו תגובות ללחץ שהגוף פורק, דברים דומים, האם לעשות בדיקות דם? בדיקות סי-טי? מה זה יכול להיות?

תודה רבה על העזרה ושבוע טוב.
    טליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם ללכת לבדיקו ואם כן לאיזה? - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    06/03/2011

שלום טליה
    התמונה שאת מציירת היא מורכבת ולא פשוטה
    על פניו קל לומר שמצבי לחץ יכולים לגרום או להחמיר בעיות גופניות וסימפטומים שונים
    אך במקרה שלך, חשוב שיהיה רופא משפחה שמלווה אותך, מכיר את השפעות תסמונת מרפן אצלך ויהיה קשוב לכל שינוי שקורה בין אם גופני או נפשי
    יהיה לא אחראי מצידי לפתור אותך בתשובה קצרה והחלטית לנושא זה והמלצתי החמה - אל תסתפקי בייעוץ פורום אלא בלווי אחראי פנים אל פנים של רופא מומחה
    בברכה ולבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו