מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטות לגבי אנטיביוטיקהשמחה06/03/2011
שלום רב
אני בת 40 עם רקע של אסטמה מאוזנת מטופלת בבודיקורט קבוע כל יום מזה שנים.
ליפני שבועיים הרגשתי לא טוב שיעול קצת חום נוזלת כאבים בגוף שכבתי במיטה שתיתי המון חם וטופלתי בדקסמול יום ולילה עם שיפור וראולין להוצאת ליחה,יצאה לי ליחה צהובה ולאחר מספר ימים הרגשתי טוב ואחר כך שוב הכל חוזר שיעול נוזלת כאבי ראש ליחה
אמרתי לרופאה שאני רוצה בדיקת כיח אכן עשיתי ופעמיים יצא לי חיידקי משהו כזה וכתוב בבדיקה לא רבים,ניגשתי לרופאה ואמרה שזה דלקת במערכת נשימה עליונות,אבל היה לי ניקוז מצויין הוצאתי המון ליחה וגם נוזלת בהתחלה היה צהוב לאחר מכן זה היתבהר וגם נהיה יותר על בסיס צבע לבן.אני ערכתי צילום ריאות ונאמר ללא ממצא פתלוגי שזה ניראה לי תקין.אני כבר החורף הזה שתיתי 2 פעמים אנטיביטיקה וליפני חודש בידיוק סיימתי אנטיביטיקה על אותו סיפור .הרופאה רשמה לי זינט אבל עדיין לא לקחתי אני ממשיכה בודיקורט קבוע ולוקחת ונטולין לפעמים כי חשתי קוצר נשימה שותה ברונכולט לשיעול שיש לי בעיקר בבוקר ובערב ,שאלתי אם לא אקח אנטיביטיקה האם אוכל להיסתדר ללא ,או שאוכל להיסתבך אני פוחדת כי הליחה והנוזלת כבר בהירים אפשר להגיד על בסיס צבע לבן,הכמויות אנטיביוטיקה הורסות לי את הגוף,
שיעול בוקר וערב ביום כמעט ולא.מה דעתך ואם לא אטפל בחיידק של דרכי נשימה עליונות מה יקרה לי דרך אגב ליפני שרוקנתי המון נוזלת כאב לי הראש והמצח ולאחר שרוקנתי נוזלת וליחה אין לי כאבי ראש ואני מרגישה יותר טוב..
ד''ר אודה לך על תשובתך אני ממש מודאגת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות לגבי אנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית06/03/2011חשוב להצמד להוראות הרופאה שלך ולהתייעץ איתה כדי לא להסתבך יותר.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)