מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עישון וחום בפניםאני07/03/2011
שלום ד"ר. אני אדם מעשן (מתכנן להפסיק..). בימים האחרונים יש לי תופעה מציקה/מוזרה שקצת מדאיגה אותי.
לאחר עישון סיגריה הפנים מאדימות ונהיות חמות. כאילו יצאתי מסאונה רותחת או שיש לי חום גבוה. מרגיש שהראש שלי בוער. לאחר כ-חצי שעה התופעה מתחילה לסגת ונעלמת לאחר כשעתיים.
יש לך השערה מה יכולה להיות הסיבה - הסבר לתופעה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון וחום בפנים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית08/03/2011שלום רב
אני מברך אותך על ההחלטה החשובה והלא פשוטה להפסיק לעשן.
הגוף כנראה מצטרף להמלצה ומדליק עבורך נורה אדומה שאכן אתה חייב להפסיק ומהר לפני שתהיינה צרות נוספות וקשות יותר כתוצאה מהרעל של הסיגריות שאתה מאכיל בו את גופך.
רב הסיכויים שלאחר שתפסיק לעשן לתקופה טובה, התופעות ייעלמו והגוף יבריא
בהצלחה בגמילה ולבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקבל המלצתך
אני08/03/2011בנתיים מפחית בעישון בהרבה. אבל לשאלתי - האם יש לך השערה מדוע כאשר אני מעשן כל הפנים נהיות אדומות. אציין שזה מלווה בכאב ראש אחורי ובין העניים ואף באוזניים.
כמו-כן -גם אם איני מעשן - איני מסוגל להיות במקום בו המזגן מחמם. מרגיש שאני מתייבש. כוונתי ש 2-5 דקות בחדר סגור בו המזגן מחמם גורמות לי לפנים אדומות, לתחושה שאין לי אויר ולשתיה של כמה כוסות מים כי אני כאילו מתייבש. (אנשים אחרים בחדר רוצים להגביר את החימום !). כלומר אני חייב לפתוח חלון או לצאת.
האם, מלבד הפסקת עישון, יש בדיקות שעליי לבצע כי הרי מה שתיארתי אינו מצב נורמלי.
מהי הסיבה שפנים נהיות אדומות כאשר אין חמצן אך בצורה שהיא סבירה לכולם אצלי היא בלתי נסבלת (הרי למעשנים אחרים ולאנשים אחרים בחדר המחומם אין את הבעיה).
האם קשור, אולי, לחוסר חמצן בראש? האם לבצע בדיקות כלשהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקבל המלצתך - תגובה
ד``ר אלון מרגלית09/03/2011ממליץ לחכות חדשיים מתום העישון לפני שהולכים לברר משהו נוסף
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)