כאבים בחזה ולופוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה ולופוס
    יעלה
    09/03/2011

שלום
    לפני שלושה שבועות התחילו לי כאבים עמומים בחזה עם הרגשה של לחץ וכאבים בעת נשימה. יש לי לופוס כבר 12 שנה. קבלתי זריקה חד פעמית של דיפרוספן 6 מ"ג והכאב נעלם אחרי יום. לפני שבועיים עשיתי אקו לב ויצא תפליט קטן מאוד מסביב ללב. היום הכאב חזר מין דקירות/כאב בחזה ובמיוחד שאני נושמת עמוק. כרגע מטופלת במתתרוקסט בזריקה עשרה מילגרם ופרדניזון עשרה מ"ג וכמובן פלקווניל 400 מ"ג. רציתי לשאול האם תפליט שהוא כל כך קטן בלב יכול לעשות את הכאבים האלה? והאם הגיוני שזה בא וחולף ושוב חוזר? לציין שיש לי גם כאבי פרקים ועייפות. מה אפשר לעשות עם הכאבים הטורדניים האלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה ולופוס

הוספת תגובה

• סליחה תיקון- דיפרוספן 60 מ"ג לא 6

יעלה
    09/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בחזה ולופוס - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    09/03/2011

שלום לך,
    יתכן שיש קשר בין התפליט לכאב.
    אני מניחה שאת נמצאת במעקב של ראומטולוג ומכיוון שאת מתארת החמרה זמנית של סימני המחלה , כדאי להתיעץ שוב לגבי הטיפול.
    לבריאות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו