לחר ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחר ניתוח
    שמואל
    10/03/2011

שלום דר לפני חודש הברתי ניתוח כיס מרה ומי הז יש לי תפקוד כבד GGT גבועה 156 לפני יום קיבלתי את הפתולוגיה וזה מה ב ש הפינוח כיס מרה באורך 7 סמ ובקוטר 2.5 סמ סרוזה גדושה חלקה עובי 0.4 סמ רירית ירוקה מחוספסת דר מה זה סרוזה גדושה ולסיכום נכתב GALLBLADDER MILD CHRONIC CHOLECYSTITIS דר יש לצין שאני חולה בNF1 מופשטת כולל נגה ברו שתופל בהקרנות דר השמח הים תוחל לאסבר לי נאמר לי לפני הניתוח יש פולפים בכיס המרה תודה דרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחר ניתוח

הוספת תגובה

• לחר ניתוח - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    11/03/2011

שלום לך, שמואל
    סרוזה גדושה פירושה שאכן הכיס היה קצת מודלק. לא נכתב שם כלום לגבי פוליפים, שהינם הוראה לכריתת כיס מרה.
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שמואל
    12/03/2011

קודם תודה דר בכול הבדיקות שבצתי [אוטרסל] בטן נאמר פולפים מרובים הך זה שהפתולגיה לא מצה פולפים הים הנתוח היה מיותר לכרתת כיס מרה קי מהנתוח יש תפקוד כבד GGT 155 גבוע ירדה במישקל וכהב מי ימין תודה דר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו