מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צואהאברהם11/03/2011
שלום,
בחודשים האחרונים שמתי לב לשינוי בצואה כאשר מספר היציאות לא השתנה (לרוב פעם ביום לאחר הקימה ומידי פעם עד 3 פעמים ביום).
הצואה שוקעת ונראת מתפוררת או בעלת מראה לא מגובד. (סליחה עם התאור הפלסטי).
רציתי לדעת האם זה בעייתי ויש להתיחס לכך ?
כמו-כן לוקח תרופות באופן קבוע (בבוקר כדור סרנדה, בערב לאחר ארוחה כדור מטהפורמין - סוכר, ולפני השינה כדור סימבקור).
האם יתכן כי אחד מהכדורים או שילוב שלהם גורם לתופעה ?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי11/03/2011שלום לך,
האם השתנו התרופות לפני השנוי שציינת?
כל תרופה יכולה לגרום לשנויים ביציאות, באופן בולט יותר גלוקומין.
חשוב איך אתה מרגיש, האם יש כאב בטן או שנויים בתיאבון, בחילה וכו', לשנויים ביציאות לאחר גיל 60 משמעות גדולה יותר.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצואה
אברהם12/03/2011קשה לי למקם את השינויים על ציר הזמן ביחס לתרופות.
אני רק יודע שאת הגלוקומין התחלתי לקחת אחרי התופעה, ולגבי יתר התרופות השינוי היחידה היה ירידה בסרנדה משני כדורים לכדור אחת בבוקר.
לגבי יתר התופעות - לא אין לי כאבי בטן חריגים או בחילות חריגות.
מה שכן אני רוצה לציין כי עפ"י צורת הצואה שנראית באסלה זה נראה כאילו היא יצאה מפוררת או בקילוח כמו שלשול, אבל בזמן היציאה אני מרגיש את היציאה גושית ודי רגילה (היתכן כי הפירוק נעשה מיד עם המגע במים שבאסלה או לאורך מספר דקות - כי בד"כ אני יושב יותר מ-15 דקות בשירותים).
המון תודות על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)