חום גוף מאוד נמוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום גוף מאוד נמוך
    אנט
    13/03/2011

שלום שמי דנה ואני בת 22 ...
    לאחר הרבה בדיקות דם, US בטן ובדיקת גסטרוסקופיה נמצא אצלי חיידק ההליקובקטר שבעקבותיו גם נוצר אולקוס ודלקת בתריסריון.. כרגע אני מטופלת על נקסיום 40 מ"ג (לאחר שכבר סיימתי את הטיפול המשולש ומחכה לתוצאות ביופסיה אם החיידק הושמד או לא)... יש לציין שאני גם כרגע סובלת מפטרייה בנרתיק (פעם שנייה שקורה לי השנה) ואני חושבת שגם דלקת בדרכי השתן (לעיתים יש לי דחף לשירותים אך שאני מגיעה כמעט ולא יוצא שתן..)
    בשבוע , אולי קצת יותר, האחרונים אני שמה לב שלעיתים (לא תמיד) חום הגוף שלי די נמוך... בדר"כ מדובר ב36.5-36.8, אך בימים האחרונים לעיתים אני גם נתקלת ב35.8 וכו'. בגלל שאני רוב הזמן לא מרגישה כל כך טוב (כאבי בטן בחילות כאבי ראש וכל מה שמתלווה לאולקוס ולדלקת בתריסריון.. ואולי גם לפטרייה בנרתיק) אני מרגישה צורך במדידת חום לעיתים תכופות.. הדאיג אותי שעכשיו.. בשעה רבע ל-11 בלילה, מדדתי חום שעמד על 35.3. התוצאה הטרידה אותי.... האם זה תקין? האם זה נובע מהקור שיש בימים האחרונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום גוף מאוד נמוך

הוספת תגובה

• חום גוף מאוד נמוך - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    15/03/2011

חום נמוך ברמות הללו אינו מדאיג
    הבעיה העיקרית של חום נמוך הוא כמעט רק כתוצאה מחשיפה לקור קיצוני
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו