מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעולטל21/12/2007
בוקר טוב
אני סובל מידי פעם מהתקף של שיעול שנמשך עד חצי שעה במהלכו אני דומע, ולפעמים תחושה של בחילה, כנראה מהשיעול החזק.
מאחר ובעבר הייתי במעקב גסטרו ובנוסף אני סובל מצרבות, בעיקר בבוקר, נשלחתי שוב לבצע בדיקת גסטרו אתמול.
לדבריי הרופא הכל היה נקי וללא שום בעיה לכל אורך הבדיקה, רירית תקינה בכל המקומות.
הוא הציע לבדוק את הנושא מכיוון אא"ג, ריאות וסינוסים שיכולים לגרום לבעיה.
אני מאוד מבולבל ואובד עיצות:
* מממה עוד יכולות לנבוע התסמינים הנ"ל ?
* האם יש קשר לכך שלרוב בזמן התקף או בתחילתו אני מרגיש צורך ללכת לשירותים ?
* היתכן כי כל התסמינים האלה מקורם בלחץ וחרדה ? (שמתי לב שמקרים רבים לפני התקף השיעול אני מרגיש טיפה לא טוב, שמתבטא או בחולשה בגפיים, או בסחרחורת/אי יציבות וכו' או בכולם יחד שאולי גורם לי להבהל מזה).
כמו כן לאחרונה נמדד לי לחץ דם מעט גבוה במספר הזדמנויות כמו אתמו לפני הבדיקה והיום בבוקר בערכים של בערך 140/91.
האם יכול להיות להנ"ל גם קשר ?
תודה על כל עזרה ויעוץ שיינתנו.
אגב: אני בן 40, לא שמן, לא מעשן ולא שותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול
פרופ' אליעזר קיטאי21/12/2007שיעול מתמשך יכול לנבוע מתרופות (שכנראה אתה לא לוקח), גודש באף , אלרגיה, אסטמה, החזר מהקיבה לושט (שאין לך). כאשר השיעול הינו חלק ממערכת תסמינים נוספים כפי שציינת עניין החרדה אכן צריך להלקח בחשבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)