ויטה קל + B + מינרלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטה קל + B + מינרלים
    אחת
    31/03/2011

לפי תשובת בדיקת צפיפות העצם (אוסטיאופניה) רופא המשפחה אמר שעלי לקחת 2 כדורים יחד של ויטה קל+ ויטמין בי, כולל טיפות ויטמין די. כשהייתי בקופ"ח הרוקחת המליצה שיש ויטה קל _ בי שזה כולל מינרלים. האם נחוץ לשלם עוד קצת ושיכלול מינרלים או להסתפק בויטה קל + ויטמין B.. והעלות יותר זולה. האם יקרה משהו שלא יקח תוסף מינרלים כפי שהמליצה לי הרוקחת? מתי בעצם חשוב לקחת תוספת מינרלים?? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטה קל + B + מינרלים

הוספת תגובה

• ויטה קל + B + מינרלים - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    01/04/2011

שלום לך,
    באופן כללי , אני בעד תזונה מגוונת ובריאה ולא בעד תוספים מלאכותיים, אלא כשאין ברירה ולטווח קצר.
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לרופאה

אחת
    02/04/2011

אני אוכלת מגוון, אך לפי תשובת בדיקת צפיפות העצם היה לי תוצאה: 60 - וכתבו: אוסטיאופניה. אז רופא המשפחה החליט שאני אקח 2 כדורים ביחד שם ויטה קל. שאלותי: האם מותר לקחת באמת 2 כדורים יחד ומתי עדיף לקחת? 2. מתי בעצם ומי לוקח תוספת של מינרלים שיש בכודר ויטה קל, למה צריך תוסף מינרלים?!. תודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו