מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרו לי בבקשהסיון07/04/2011
שלום ברצוני לשתף אותכם במשהו שאולי תאכלו לעזור ולומר לי מה זה היה אתמול נפגשתי עם חברה שהכל היה בסדר איתה היא ישה באוטו ופמרת לה פתאום ישבה לא זזה עם עיניים פתוחות ואני אומרת לה תביאי לי את מה שיש לידך והיא לא מזיזה את הגוף שלא אומרת לי בבקשה אבל לא מביאה לי את הדבר ולא מסתכלת עלינו ול את הדבר ולא מביאה לי אותו ואני ואמא שלי אומרות לה תביאי את זה מיטל תביאי לי והיא בסדר בבקשה והיא לא זזה ככה איזה 2-3 דק לאחר מכן אמא שלי הלכה להביא את הדבר מהרגליים שלה ופתרום מיטל כאילו "מתעוררת והיא אומרת מה מה קרה איפה אני אמרתי לה תגידי הכל בסדר איתך מה קרה לך והיא אומרת כלום והיא לא ממש מדברת כאילו היא לא מאופסת היא לא זכרה איפה היא ולא זכה עם מה היא נכנסה לאוטו אמרתי לאחותה לאסוף אותה ויותר לא ראיתי אותה בבוקר כשדיברנו שאלתי אותה עם היא חולה באיזה שהוא מחלה היא אמרה שלא שאלתי אותה האם היא זוכרת שביקשתי ממנה להביא לי משהו היא אמרה שכן אמרתי לה למה לא הבאת היא אמרה שהיא לא יכלה היא לא יודעת מה קרה לה היא הרגישה שקורה לה משהו אבל לא יודעת מה אני נורא נלחצתי בכיתי אני נורא מודאגת מהמצב תעזרו לי להבין מה זה האם זה סוג של עייפות ייתר? האם זה היה עילפון? למרות שהיא כן הגיבה במילים וכן הייתה עם העיניים פקוחות ? מה זה? יש לציין שהיא כמה ימים לא ישדנה בבית לא ישנה טוב לא אוכלת היא רזתה נורא בתקופה האחרונה היא לא אוכלת טוב ולא שותה כמעט ביכלל האם זה קשור ? תודה רבה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעזרו לי בבקשה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי07/04/2011שלום לך,
לא ברור: בארועי התנתקות (שזה סוג של אפילפסיה) לא עונים .
מאידך, חשוב לברר למה היא לא ישנה ויורדת במשקל, היא "על משהו"?
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)