מגע של חיידק בדם??..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגע של חיידק בדם??..
    מעיין
    07/04/2011

יש לי סינוסיטיס .
    לא יוודעת איזה סטג של חיידק....
    אתמול, קינחתי את האף בממחטה ולאחר מכן נחתכתי ביד אז ישר ניגבתי את הדם עם הממחטה שקינחתי בה את האף, לא כ"כ זוכרת אם הנזלת נגעה בדם.
    מה הסיכוי שהחיידק שהיה בנזלת יגיע למחזור הדם?
    כי אם לדוגמא החיידק מהסינוסיטיס זה המופילוס אינפלואנזה אני עלולה מהר מאוד לפתח חיידק אלים.
    מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגע של חיידק בדם??..

הוספת תגובה

• מגע של חיידק בדם??.. - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    07/04/2011

שלום לך,
    נראה לי שהחרדה מוגזמת.
    לא בטוח שיש חיידק בנזלת, ולא בטוח שזה נגע בדם. יתכן גם שאת מקבלת אנטיביוטיקה?
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך,

מעיין
    08/04/2011

אניי מקבלת אנטיביוטיקה בשם "רוליד" אבל כבר אתמול סיימתי אותה היא הייתה רק ל 5 ימים..כמה זמן זה מאז שהחיידק נכנס לזרם הדם ועש שתתפרץ המחלה? מאוד מודאגת..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך, - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    08/04/2011

שלום לך,
    כפי שכתבתי, החרדה לדעתי מוגזמת. יש סביבנו חיידקים בכל מקום, אבל המערכת החיסונית שלנו מגינה עלינו.
    לבריאות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו