מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש דבר כזה אינהלציה על גלי חום ?אבי17/04/2011
קיימת אפשרות באינהלציה במקום לשים תרופה כל שהיא לשחרר גלי חום?
מזה שנים אני סובל מנזלת כרונית שבעיקר בחורף היא מחמירה (בעיות סינוסים), החורף הזה נדבקתי חזק גם הנזלת וגם הגרון בצורה שיחסית אליי היא דיי קשה.
חשוב לציין שאני חייל, באזרחות בעבר עשיתי פעמיים אינהלציה אני לא יודע עם איזה תרופה (דבר שעזר לי מאוד לתקופה של כמה ימים ולאחר מכן חזרתי למצבי הרגיל) .
בנתיים אני מטופל ברקוד וסינופד, בעוד שבחורפים שונים פשוט הייתי יודע שזה יעבור לבד
זאת כבר פעם שנייה שאני מטופל בכדורים האלה לאחר שהשתמשתי בהם כ-3 ימים, הבראתי לשבוע ימים בערך, ולאחר מכן זה חזר.
רופא היחידה שלי הסביר לי שאינהלציה בעיקר עובדת על תרופות עם סטרואידים וכנראה שבגלל זה הוא חושש לתת לי טיפול האם יש בכלל צורך באינהלציה בשבילי ?, יש איזה שהוא סוג של תרופות שהם נחשבות יחסית קלות, שמעתי שגם אפשר לעשות עם מי מלח או משהו כזה זה נכון מה אתה ממליץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש דבר כזה אינהלציה על גלי חום ? - תגובה
ד``ר אלון מרגלית18/04/2011שלום אבי
הטיפול המומלץ ביותר לנזלת כרונית הם המשאפים הסטרואידיים לאף ואין כל חשש להעזר בהם גם לתקופות ארוכות
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)