התקפי חרדה קלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה קלים
    סמי
    26/12/2007

האם התרופה רילקסין/קלמנרבין יעילה כנגד התקפי חרדה קלים?מהו משך השימוש המומלץ כדי שלא תחזור תחושת החרדה? האם כמה חודשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה קלים

הוספת תגובה

• התקפי חרדה קלים

ד''ר אביבית גולן כהן
    28/12/2007

סמי שלום
    קלמנרבין מיועדת להקל על אירוע של הרגשת אי שקט או חרדה.
    תרופה זאת מטפלת בהרגשה ולא במנגנון שיצר אותה.
    מסיבה זאת התרופה קלמנרבין אינה יעילה כטיפול מונע , ואינה מסוגלת להשפיע לאורך זמן.
    במידה ואירועי החרדה מפריעים לך מאוד ולאורך זמן, קיימות תרופות אחרות אשר מסוגלות לטפל במנגנון הווצרות התקף החרדה, ולכן יעילות במניעת ההתקפים הבאים. תרופות כאלה נרשמות רק על ידי רופא.

רק בריאות
    שבת שלום
    דר' אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשלגן

יאיר
    28/12/2007

תודה רבה
    אני הייתי קצת בחששות כי 3.4 זה קצת נמוך (קראתי כל מיני דברים על אשלגן גם הפרעות קצב,זה קצת הדאיג ,אבל מתשובתך גם התוצאה הנמוכה לא הולכת להמית אותי תוך דקות ? )
    מה זה אם כן "נמוך" כדי לטפל?
    יש לי תשובה מפורום לחץ דם באתר אחר שענו לי שטריטייס מעלה את האשלגן ............
    אני מטופל באנפרניל ,קסנקס, לחרדות והתקפי פאניקה,וללחץ דם גם אוסמו אדלט
    האם גם לתרופות אלו יש קשר ?
    שבת שלום גם לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משום מה התגובה שלי לתשובתך יצאה מעל

יאיר
    28/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשלגן

ד''ר גרי בלומברג
    31/12/2007

שלום, יאיר

רמה של אשלגן 3.4 אינה נחשבת לדורשת טיפול. מתי כן מטפלים תלוי במצב החולה.

כן, טריטייס ואחרים מהמשפחה הזו יכולות להעלות אשלגן - וזו הסיבה למה עוקבים. לגבי התרופות האחרות שאתה נוטל, לא ידועים כמשפיעים על רמת האשלגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו