מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 בעיות כלליות שלא ידעתי לאן לשייךחיימון07/05/2011
שמי חיימון ואני בן 20 ומשרת בצבא כרגע.
1. שמתי לב מאז שאני זוכר את עצמי שאני מזיע יחסית לשאר האנשים שאני מכיר בצורה יותר ניכרת.
גם אם אני אשב בתקופה החמה שעכשיו בחוץ אני אזיע בלי לעשות שומדבר.
בזמן שאנשים אחרים אומרים לי שנעים להם לי נורא חם ואני מזיע, זיעה במצח, בגב, בפנים, בבית השחי וכו'.
אני סבור שהדבר אינו צריך להיות ככה.
רציתי לדעת מה הסיבה ואם יש אפשרות לעשות משהו בנידון.
2. אני עייף רוב הזמן ללא סיבה, גם כשאני ישן טוב וזמן סביר.
בעבר אמרו לי שיש לי חוסר בברזל עכשיו לאחר בדיקת דם לפני חודש גיליתי שכבר אין לי חוסר בברזל.
אין לי עוד כיוון וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 בעיות כלליות שלא ידעתי לאן לשייך - תגובה
ד''ר יעל כוכבי07/05/2011שלום לך,
הזעת יתר אצלך היא כנראה תכונה. אם היא מאד מפריעה בכפות הידיים, קיים פתרון בניתוח או בהזרקה.
לעייפות סיבות רבות, ביניהן איכות שינה ירודה (להבדיל מכמות), בעיות הורמונליות, חסרים תזונתיים, חוסר דם, דכאון ועוד.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין
חיימון07/05/2011אין לי הזעה בכפות ידיים...אני מדבר על שאר הגוף שזה מעבר לנורמה...לזה יש פיתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין - תגובה
ד''ר יעל כוכבי09/05/2011כדאי לקרא כתבה באתר זה "10 דברים על הזעת יתר"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך
חיימון09/05/2011איך אני משפר את איכות השינה?...שמתי לב שישנתי היום מס' שעות טובות וקמתי נורא עייף כאילו לא ישנתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך - תגובה
ד''ר יעל כוכבי09/05/2011אפשר לבקש בדיקה במעבדת שינה ואחריה להתיעץ עם מומחה לשינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)