חום נמוך מדי - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה לך

יאנה
    13/05/2011

:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חום נמוך מדי - דחוף
    יאנה
    13/05/2011

שלום רב,
    אני בת 24, לפני כ-4 ימים, החלו לי כאבי גרון, צורבים מאוד, והחום עמד על 38c. התחלתי לקחת אקמול לטיפול יום ולילה, ולאחר מכן כשראיתי שהוא לא עוזר נסיתי נורופן לצינון ושפעת. ביומיים האחרונים המצב השתנה - באופן כללי, יש שיעול ליחתי אבל לעיתים מאוד רחוקות, לשון לבנה, גרון מעט אדום עם נפיחות (ללא פקקים לבנים), הכאב גרון מופיע לקראת הערב, ממשיך בלילה, ובבוקר. לקראת הצהריים הוא נעלם לחלוטין עד הערב. בצהריים החום שלי יורד ל 35.2c, מחזיק כך ובערב עולה ל- 36c.יש לי נזלת וליחה ירוקים צמיגיים בעלי ריח לא טוב, ואני מאוד חלשה, ויש לי צמרמורות וקר לי, בלילה יש לי גלי חום והזעה מרובה.. מה זה יכול להיות ואיזה טיפול עלי לקחת??
    הנורופן והאקמול לא עוזרים, וכניראה הם הסיבה לחום הנמוך.. ואני מפחדת להרוס לעצמי את הכבד.... 

תודה מראש, וסליחה על ההודעה הארוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום נמוך מדי - דחוף

הוספת תגובה

• חום נמוך מדי - דחוף - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    13/05/2011

שלום לך,
    אני מבינה שהחום ירד וזה סימן טוב. אז אין סיבה גם לקחת תרופות להורדת חום בעצם.
    להירגע, לחכות בסבלנות שהגוף יחלים מעצמו , אפשר עם קצת "תרופות סבתא"
    כמו מרק עוף, תה עם לימון ודבש וכו'.
    לבריאות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך, אבל...

יאנה
    13/05/2011

הגרון ממשיך לצרוב, הנזלת, הליחה, השיעול והצמרמורות ממשיכות...השאלה אם זה לא משהו חיידקי שאני אצטרך כנגדו אנטיביוטיקה. אני חוששת שמא אני לא אקח טיפול אנטיביוטי המצב עלול להחמיר? או שיכול לעבור מעצמו?

ושוב תודה לך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך, אבל... - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    13/05/2011

רוב הדלקות בדרכי הנשימה העליונות נגרמות ע"י וירוסים ולכן רוב הסיכויים שזה יחלוף לבד.
    במידה והמצב מחמיר במקום להשתפר ובמיוחד אם יש שוב עליית חום (לכן גם כדאי להמנע מנטילת מורידי חום), יש להבדק כדי לשלול אפשרות של זיהום חיידקי משני.
    לבריאות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו