מיואשת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת מאוד
    eti
    31/12/2007

ראשית ברצוני להודות לכם על תשובתכם לשאלתי הקודמת
    כפי שייעצתם לי פניתי לרופא המשפחה שעשה לי בדיקות דם כלליות ובבדיקות הדם יצא רמת וירוסים מאוד גבוהה כמו כן סימנים של פעילות מחלת הנשיקה וחיידק ברמה מאוד גבוהה בקיבה כשהנורמה היא 8 יחידות לי יצא 150 יחידות אני מטופלת בטיפול משולש על מה מעידה רמת וירוסים גבוהה בגוף?והאם בגלל זה אני מאוד עייפה ועצלה אני לא עובדת כבר חודש כואב לי כל הגוף ובעקבות זה גם נכנסתי לדכאון היות והייתי אישה מאוד פעילה ונמרצת ועכשיו אני לא יכולה לעשות דברים הכי פשוטים אנא עיזרו לי
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת מאוד

הוספת תגובה

• מיואשת מאוד

ד''ר גרי בלומברג
    31/12/2007

שלום, אתי

לא ברור לי מה כוונתך לרמת גבוהה של וירוסים. יש שני וירוסים שגורמים למה שנקראת מחלת הנשיקה. נבדקים שני סוגים של נוגדנים לכל וירוס. אחד מראה על מחלה נוכחית והשני על מחלה בעבר. היות ואין טיפול נגד הוירוסים האלו לאנשים עם מערכת חיסון תקינה, חשוב רק לדעת שהמחלה לרוב נמשכת הרבה יותר זמן מאשר וירוסים אחרים.

לגבי החיידק בקיבה - HELICOBACTER שמו - הטיפול המשולש אמור לחסל אותו.

יש הרבה סיבות לעייפות - ביניהן גם מחלת הנשיקה. אם זאת הסיבה, סבלנות - יעבור עם הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו