חולשה פתאומית ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה פתאומית ?
    יגאל
    13/05/2011

שלום
    לפני כשעתיים שבתי הביתה והרגשתי מעט סחרור (לפרק זמן מאוד מאוד קצר)
    לאחר מספר דקות היתה לי יציאה ולאחר אכילת מרק הרגשתי פתאום חולשה רבה, תחושה של כמו בובה על חוטים שמשחררים אותה מהחוטים, ידיים כבדות, עיניים שרוצות להיעצם ורצון להירדם (מידי פעם העיניים נעצמו כאילו נרדמתי ואז פקחתי אותם במהירות כאילו הרגשתי חוסר שליטה על עצמי).
    מספר דקות לאחר מכן עבר לי התיאבון ולא היה לי חשק לאכול דבר, כאשר שוב היה לי רצון ליציאה, רק שהפעם היא היתה מיימית לגמרי (שלשול) ותוך כדי כך התחלתי להשתעל ולירוק ליחה (בעצם רוק צמיגי מעט, שקוף עם קצף לבן) - השיעול והפליטה נמשכו רק מספר דקות.

מאוד רציתי לדעת על מה מצביעות כל התופעות הנ"ל ?
    האם יתכן כי ייגרם מעייפות רבה ? (ישנתי הלילה כ- 5-6 שעות)
    היתכן כי התופעות מאוכל לא טוב שאכלתי ?
    האם יתכן כי אכילת שוקולד ללא סוכר, שעה לפני תחילת הסימנים, גרמו או תרמו לכך ?

מאוד מודה על תשובה
    (אני לוקח קבוע כדור סרנדה בבוקר, כדור לסוכר בערב וכדור לקולסטרול לפני השינה)

המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה פתאומית ?

הוספת תגובה

• חולשה פתאומית ? - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    13/05/2011

שלום לך,
    עודד? אברהם? נמרוד?
    השאלה הזו חוזרת שוב ושוב , כך שאני מבינה שאתה סובל מארועים חוזרים כאלה, בעיקר
    של שלשול ושעול בו-זמנית,שטיבם לא ברור לי.
    תחושת אבדן השליטה - נשמע כמו בעיה נוירולוגית שכדאי לברר.
    בכל מקרה, כדאי להתיעץ עם הרופא האישי.
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו