מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלה שלא עוברת.תמר.28/05/2011
אימא שלי חולה כבר בערך שבועיים. לפניה אבא שלי ואחותי היו חולים, לאבא שלי היה דלקת ריאות - לא משהו רציני הוא עבר את זה די מהר. ואז כנראה שאימא שלי נדבקה ממנו.
היא פשוט משתעלת כל כמה זמן וזה ממש כואב לה באזור החזה והיא אומרת שהגרון לא כואב לה, הרופא בהתחלה אמר שזה כלום ואמר לה שהיא יכולה לקחת אנטיביוטיקה, אחרי כמה זמן היא הלכה לעשות צילום וגם שם אמרו לה שזה לא משהו רציני ושכדאי לקחת אנטיביוטיקה. עכשיו היא לוקחת אנטיביוטיקה כבר בערך חצי שבוע, אבל זה לא ממש עוזר לה נראה כאילו היא אפילו מרגישה פחות טוב.
השאלה היא מה יש לה? איך הגיוני שהיא חולה כל כך הרבה זמן ורופאים אומרים שאין לה שום דבר? זה כבר ממש מתחיל להדאיג.
נ.ב.
אצלנו במשפחה אין איזה שהן מחלות סופניות שעוברות או מחלות שנמשכות הרבה זמן, גם כשאנחנו חולים אנחנו לא נוהגים לקחת יותר מידי תרופות רק אם זה ממש נהיה משהו רציני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה שלא עוברת. - תגובה
ד''ר יעל כוכבי29/05/2011שלום,
יתכן שיש לאימך דלקת ריאות וירלית או מחיידק שנקרא מיקופלסמה ולכן המהלך שתארת
וההדבקה של כולם. בכל מקרה, אנשים בריאים בבסיסם יחלימו בסופו של דבר ממחלות אלה.
במקרה של עליית חום או החמרת הסימפטומים, יש להבדק שוב.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)