לימפה וחרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימפה וחרדה
    לילי
    09/06/2011

שלום, אני ילדתי לפני תשעה חודשים. עקב שתי בליטות שנמצאו בבית השחי עברתי ניקור ושתיהן יצאו בסדר. מאז הייתי בביקורת רופא שאמר שהכל בסדר. העביה שמאז התפתחה אצלי סוג של חרדה לגבי בלוטות בגוף שכנראה השתלבה עם דיכאון אחרי לידה שבא לידי ביטוי בחרדה עמוקה והעסקות אובססיבית בגוף. לפני כמה חודשים גם היו לי הזעות בלילה שהדאיגו אותי אבל הם היו כמה ימים ועברו. לפני חודש יצאה לי אלרגיה בעור. טופלתי בכדורים והיא עברה. הבעיה שמאז מצאתי עוד בלוטות בגוף. במפשעות עקב כאב מצאתי בלוטות קטנות שרופא נשים אמר לי שהן לא משמעותיות. ועקב כאב בצד אחד של הגרון (כמו כאב שיניים, או כאב באוזן או בלסת) מצאתי גם בלוטות בגרון. הפעם הן לא קטנות, והן זזות כשמניעים אותן. בדיקות דם שעשיתי לפני שלושה שבועות יצאו תקינות לחלוטין. מחר יש לי תור לרופאה אבל אני לא יודעת למה לצפות. שוב פעם אולטרסאונדים וניקור? האם בכלל יש סיכוי שזו לא מחלה בעיית הבלוטות הזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימפה וחרדה

הוספת תגובה

• לימפה וחרדה - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    10/06/2011

שלום לך,
    בלוטות לימפה כל הזמן גדלות בגוף, בתגובה לדברים שונים, ואח"כ קטנות.
    נראה לי שדחוף יותר לטפל במצב הנפשי שתארת של חרדה עמוקה, התעסקות אובססיבית בגוף ודכאון.
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו