מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצהדני10/06/2011
שלום
בן 31.5 משקל 76 גובה 1.75 (אחרי דיאטה וירידה במשקל של 14 קילו)
בשבועות האחרונות אני סובל מפחד תמידי שיש לי בעיה לבבית
כול זה קרה אחרי שאבי בן 62 עבר צינטור לאחר שגילו שיש לו סתימה בעורק (ללא התקף לב)
אחי בן 39 עבר צינטור לאחר שגילו אצלו סתימה רצינית בעורק
(ללא התקף לב) אחי סבל וסובל מהשמנת יתר גבוה מאוד לחץ דם וסוכר. הוא גם עישן המון ועכשיו הוא הפסיק בעישון
כול כאב קטן בחזה מקפיץ אותי ומלחיץ אותי.
בחודש האחרון עשיתי בגלל תלונות 3 פעמים אקג + בדיקת מאמץ שברוך ה הכול תקין.
גם לפני כמה ימים היו לי מין כאבים בחזה אבל עצרתי את עצמי לא ללכת לרופא בגלל בושה וגם בגלל מחשבה שלא יכול להיות שינויים תוך כמה ימים בתוצאות אקג.
האם המחשבה הזאת נכונה?
ואשמח מאוד לשמוע את חוות דעתך על הבדיקות שעשיתי? ועל עצה שיכולה לעזור לי.
עשיתי גם בדיקות דם.
כולסטרול כללי 200
כולסטרול HDL 42
כולסטרול LDL 126
סוכר 91
לחץ דם 115/75
את הבדיקות דם עשיתי לפניי הדיאטה.
תודה על הכול וסליחה על אריכות השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי13/06/2011שלום לך,
נכון שיש לך סיפור משפחתי של מחלת לב בגיל מוקדם, אבל אתה עדיין צעיר ואין לך את גורמי הסיכון האחרים שיש לאחיך.
כדאי להקפיד על פעילות גופנית סדירה 3-4 פעמים בשבוע, אכילה מסודרת ובדיקה תקופתית.
כאבים בחזה יכולים להיות מסיבות שונות, למשל חרדה וכדאי שתכיר את ההבדלים וכן שתטפל בחרדה .
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)