מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים באזור הצלעותיעלי11/06/2011
שלום,
כבר שבועיים אני מרגישה כאב עמום באזור הצלעות מצד ימין. חלק מהזמן הרגשתי גם כאב בגב באותו הצד, אבל הכאב הזה עבר. הכאב בצלעות לא מציק מדי ולא מפריע לישון, אבל אני מרגישה אותו כל הזמן בזמן שאני ערה. כמה פעמים כשעשיתי תנועה הצידה בכסא, פתאום התחיל כאב חד יותר שנפסק מעצמו אחרי כדקה.
רציתי לקבוע תור לרופא אבל התור עוד 10 ימים. בינתיים בעקבות חיפושים באינטרנט התחלתי להלחץ מכל מיני סוגי סרטן.
אני בת 27,לא מעשנת, בריאה בד"כ, ולמעט הסימפטומים האלה לא מרגישה משהו נוסף.
תודה על העזרה
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באזור הצלעות - תגובה
ד''ר יעל כוכבי13/06/2011שלום,
נראה שמדובר בכאב שמקורו בצלע או בשריר,או בעמוד השדרה.
מענין למה זה מעורר אצלך מחשבות על סרטן? זה ודאי לא הדבר הראשון שהייתי חושבת עליו, וגם לא השני או השלישי...
אפשר להיעזר במשחה מקומית או חימום האיזור.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?
האם אתם חולי ניקיון?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)