מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםשני16/06/2011
אני בת 23, ולאחרונה אני סובלת מעייפות וחולשה כללית כל הזמן, יש לציין שאני ישנה 8 שעות ולפעמים אפילו יותר ועדיין אני עייפה וחסרת אנרגיות במשך היום ורק מחכה ללכת לישון שוב.
בנוסף יש כל מיני תסמינים שהתחילו להופיע אצלי לאחרונה, כל פעם משהו אחר.
בשתי הזדמנויות שונות ירד לי החום גוף למתחת 35 מעלות וסבלתי מקור ורעידות. באחת הפעמים זה התמשך יום שלם ואפילו הגעתי למיון שם הבדיקות דם הראו שהכל תקין.
יש לי מעין הפרשה מוזרה בצואה, שאין לי מושג מה זה.
ולפני יומיים הופיע לי שטף דם בצורת משולש בגודל של 5 סנטימטר בערך על הגב, והוא הספיק להעלם.
האמת שאני ההיפך הגמור מהיפוכנדרית ושונאת ללכת לרופא, אבל העייפות והחולשה מתחילים להפריע לי מאוד בשגרה.
יכול להיות שזה באמת איזה משהו מעבר למחסור בברזל ויטמינים וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר אלון מרגלית16/06/2011את מתארת תמונה רחבה של בעיות שלא לגמרי ברור הקשר בינהם
אין אפשרות בפורום כמו זה לתת תשובה מקצועית ואת אמורה לפנות לרופא המשפחה לברור, הערכה ומציאת טיפול נכון
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)