חשד לקוליטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לקוליטיס
    ישראל .ס.
    16/06/2011

לרופא שבאתר שלום. יש לי כבר כמה ימים כאבים חזקים בבטן ושילשולים (נ יראה שללא דם) אני בן 32. ...ושיש יציאה יש רגיעה וכאבים פוחתים. מרגיש כמו מין דקירות בתחתית הבטן וגם נפיחות שלה ליד הטבור למעלה. מרגיש גם קשיי נשימה ועייפות חזקה מהרגילה

לא ידעתי מה קורה לי בדיוק אבל סבא שלי שהיום ביקרתי אותו התאשפז ואמרו שיש לי קוליטיס (חיידק כניראה) ואני והוא אכלנו לפני כמה ימים מאותה ארוחה ...אני חושד ששנינו נדבקנו במשהו מהאוכל

מה לעשות?...אצלי אני חושב איין דם ביציאה ולא תמיד זה שילשול ...מה אני צריך לדעת או להרגיש כדי שאפנה לבדיקות? ואם כן אז למיון או קופת חולים ?. מקווה שזה לא מסוכן ...בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לקוליטיס

הוספת תגובה

• חשד לקוליטיס - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    16/06/2011

סביר ששניכם לקיתם בזיהום ויראלי עונתי של דרכי העיכול
    רצוי לשתות הרבה, להמעיט במוצרי חלב ומאכלים מטוגנים ושומניים ולהרבות במאכלים עוצרים כגון בבנות אורז ותפוחי עץ, עד שתרגישו טוב יותר וייפסקו כאבי הבטן והשלשול
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• OK

ישראל .ס.
    17/06/2011

תודה על התשובה המהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו