כעין עקיצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כעין עקיצות
    עינת
    27/06/2011

שלום,
    לפני כשבועיים קמה בתי בת השנה בבוקר והיא כולה מכוסה עקיצות. חשבנו שהיא הותקפה באכזריות ע"י יתוש ונקטנו באמצעים מתאימים כדי למנוע התקפה כזו בעתיד. יום-יומיים למחרת העלתה חום ובבדיקת רופאת ילדים התברר שיש לה הרפאנג'יינה.
    כשבוע לאחר מכן החל בעלי להתלונן על כעין עקיצות בפלג גופו התחתון. לא נמצא הגורם לעקיצות הללו ובתוך כמה ימים נראה היה שלא מופיעות עקיצות נוספות. לפני כ-4 ימים התחילו להופיע אצלי כעין עקיצות - תחילה על השוקיים וכעת גם על הבטן. הן נראות כמו עקיצות ומגרדות מאוד, אך לא ייתכן שמשהו הגיע לעקוץ אותי בבטן משום שהיא מכוסה.
    מסתבר שגם אצל הוריי (שאינם גרים עמנו, אך כן היינו במגע עמם בשבוע האחרון) החלו להופיע "עקיצות" דומות.
    האם מדובר בוירוס? נראה לי שזה עובר לבד בתוך כמה ימים ללא נזק, אך אני סקרנית לדעת במה מדובר.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כעין עקיצות

הוספת תגובה

• כעין עקיצות - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    28/06/2011

שלום,
    אכן המהלך וההתפשטות יכולים להתאים לזיהום וירלי כלשהו. אין לי מספיק נתונים לקבוע איזה.
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו