מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כעין עקיצותעינת27/06/2011
שלום,
לפני כשבועיים קמה בתי בת השנה בבוקר והיא כולה מכוסה עקיצות. חשבנו שהיא הותקפה באכזריות ע"י יתוש ונקטנו באמצעים מתאימים כדי למנוע התקפה כזו בעתיד. יום-יומיים למחרת העלתה חום ובבדיקת רופאת ילדים התברר שיש לה הרפאנג'יינה.
כשבוע לאחר מכן החל בעלי להתלונן על כעין עקיצות בפלג גופו התחתון. לא נמצא הגורם לעקיצות הללו ובתוך כמה ימים נראה היה שלא מופיעות עקיצות נוספות. לפני כ-4 ימים התחילו להופיע אצלי כעין עקיצות - תחילה על השוקיים וכעת גם על הבטן. הן נראות כמו עקיצות ומגרדות מאוד, אך לא ייתכן שמשהו הגיע לעקוץ אותי בבטן משום שהיא מכוסה.
מסתבר שגם אצל הוריי (שאינם גרים עמנו, אך כן היינו במגע עמם בשבוע האחרון) החלו להופיע "עקיצות" דומות.
האם מדובר בוירוס? נראה לי שזה עובר לבד בתוך כמה ימים ללא נזק, אך אני סקרנית לדעת במה מדובר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כעין עקיצות - תגובה
ד''ר יעל כוכבי28/06/2011שלום,
אכן המהלך וההתפשטות יכולים להתאים לזיהום וירלי כלשהו. אין לי מספיק נתונים לקבוע איזה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)