מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולים מומלצים לסרטן מוחרונית29/01/2008
שלום ד"ר
גיסי בן 35 עבר לפני 7 חודשים ניתוח מוח להסרת גידול מסוג אוליגואסטרוציטיומה דרגה 2 מצד ימין קידמי של המוח.כתוצאה מהניתוח ישנו שיתוק בצד שמאל של גופו והוא נמצא מאז בשיקום.
אני אשמח לקבל כל מידע אפשרי על אופציות מומלצות לטיפול וכן לדעת האם אתה ממליץ על שיטת ד"ר פרסנטה( ואם כן היכן ניתן להשיג את התרופה).
בנוסף אני מאוד אשמח לעזור לאנשים שנמצאים במצב דומה ולהקים איתם קבוצת תמיכה.
תודה רבה,
רונית
050-2227810* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוליגואסטרוציטומה
פרופסור גיל בר-סלע29/01/2008רונית שלום
מבחינת הטיפול הקונבנציונלי לאחר ניתוח ממשיכים מעקב בלבד. במידה שיש סימנים קליניים או רנטגניים לחזרת המחלה יש לשקול ניתוח חוזר או טיפול קרינתי או מתקיים מחקר שרמב"ם שותפים לו ובודק מתן קרינה לעומת טיפול כימותרפי בתרופה טמודל. שוב כל זה רק במידה שהמחלה חוזרת.
לגבי טיפול משלים המידע שפורסם לפני מספר שנים על הטיפול על פי שיטת פרסנטה הוא מענין ואינו כרוך בתופעות לוואי כיוון שמדובר בתכשיר (רוטה 6) הומאופטי. הקושי בחיווי דעה הוא שמאז לא התפרסם שום מידע נוסף בנושא. אני לא יודע לגבי רכישה בארץ אך לדעתי ניתן דרך האתר באינטרנט. לגבי טיפולים נוספים קיים מידע לגבי גליומות וטיפול בחיסון משולב מוירס ניו-קאסל יחד עם חיסון המופק על בסיס רקמה טריה של הגידול. הדעות לגבי טיפול זה חולקול אך פורסמו תוצאות מענינות. טיפול זה ניתן בבי"ח איכלוב אך ממומן באופן פרטי. כמו כן מחקר קטן עם צמח הדיבקון במינונים קטנים הראה שיפור בטיפול בגליומות יחד עם טיפול קרינתי. לי יש בעיקר נסיון בטיפול עם דיבקון במספר חולים עם גידולי ראש סה"כ עם רושם להשפעה טובה והישרדות ארוכה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)