טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תזונה חשובה ביותר בזמן הטיפולים וכמובן שלאחריהם. השאלה היא יותר מדי כללית ומקיפה הרבה אספקטים כמו סוג המחלה, סוג הטיפול, תופעות לוואי שהתפתחו, מחלות רקע נוספות שקיימות, תרופות שכבר נלקחות, העדפות אישיות של המטופל וכדומה. כך שהתזונה היא בדרך כלל מותאמת אישית ועדיף שתתבצע בעזרת איש מקצוע הבקיא בנושא כמו דיאטנית, רופא או מטפל אינטגרטיבי, אם במסגרת פרטית או מסגרת של מרפאה אונקולוגית אינטגרטיבית. באופן כללי ניתן להעזר בספרו של ד"ר סרוואן שרייבר "לא לסרטן" שמזכיר את נושא התזונה אצל מטופלים הסובלים ממחלת הסרטן בצורה די מקיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר