מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתכוננת לשוב לעבודהאורנית04/12/2012
כיום אני מחלימה מסרטן לאחר טיפולים כימוטרפים קשים מאוד
יש לי עדיין 5 חודשים עד שאצטרך לשוב לעבודה אבל אני רוצה בזמן הזה לחזק את הגוף והנפש שלי ולהיות מוכנה. בקרוב כשאתחזק מעט אתחיל לעסוק בספורט ויש לי תפריט תזונה חדש. מה עוד כדאי לי לעשות? האם יש תוספי מזון שכדאי לי לקחת? האם דיקור סיני יכול להועיל? אשמח לכל עצה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתכוננת לשוב לעבודה - תגובה
פרופסור גיל בר-סלע04/12/2012אורנית שלום
מבחינת מצב כללי- פעילות נפשית ורוחנית ולא רק פיזית יכולה לעזור בהתאוששות. לגבי דיקור סיני בסמפטום של חולשה כללית- יש אנשים שטיפולים אלו תרמו להם בהתוויה זו אך מחקר שניסה להוכיח זאת לא הראה תוצאות מספיק משמעותיות. ברמה האישית- אפשר לנסות ולראות אם עוזר.
במידה שלא אכלת טוב לאורך תקופה כדור של מולטי-ויטמין יכול לעזור. ישנם תוספים עם השפעה בסרטן השד דוגמת זרעי פשתן, תה ירוק, שמן זרעי רימון שיכולים להשתלב בתזונה ולתרום להשפעה המניעתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתכוננת לשוב לעבודה - תגובה
פרופ משה פרנקל04/12/2012לאורנית שלום
יש לא מעט שניתן לעשות. חשוב לדעת איזה סוג של סרטן סבלת ממנו, הטיפולים שעברת, התלונות שאת מוטרדת מהם כעת. פעילות גופנית סדירה מותאמת למגבלותיך ותזונה הם העיקר אך תוספים בהחלט יכולים להיות משולבים בטיפול כרגע ומותאמים אישית בהתאם לנקודות שציינתי. אמצעים מתחום הרפואה המשלימה כמו דיקור, רפלקסולוגיה, הומאופתיה ואמצעים אחרים יכולים להיות בהחלט לעזר, כאשר הדיקור אכן הוא בראש הרשימה בעיקר אם יש לך תופעות לוואי מהטיפולים שעברת. אבל חשוב לא לשכוח שיש גם להתייחס להקשר של גוף נפש והתייחסות להורדת מתח, חרדות ואי שקט שלעתים מטרידים אף לאחר סיום הטיפולים הרגילים. כפי שאת שמה לב מדובר בלא מעט, כנקודת פתיחה הייתי מציע לך לקרוא את "לא לסרטן" הספר של ד"ר שרייבר , "אהבה והשרדות" של דין אורניש וכן ספרים נוספים (מצוינים באתר שלי וכמובן עזרה מאיש מקצוע מיומן יכולה להיות לעזר נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)