מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כימוטרפיה ועשב חיטהסמדר06/05/2013
התחלתי טיפול כימוטרפיה בסרטן השד גרורתי. התחלתי לשתות מיץ עשב חיטה מדי בוקר והרגשתי השתפרה וכל תופעות הלוואי נעלמו . האונקולוגית שלי לא כל כך בעד כי לטענתה אין כל הוכחה איך עובד האנזים . האם מגביר יעילות הכימו או שאולי מפחית אותה. מה עמדתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כימוטרפיה ועשב חיטה - תגובה
פרופ משה פרנקל06/05/2013אני לא רואה בעייתיות בשילוב. ההתרשמות שלי היא כמו שאת מתארת ומצביעה על כך שמטופלים מפיקים תועלת מהשילוב. אני מתאר לעצמי שד"ר גיל בר סלע יוסיף את הפרספקטיבה שלו בנושא וגם ישתף תוצאות מחקרים שבצע בשילוב כמותרפיה עם שימוש במיצוי עשב חיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכימוטרפיה ועשב חיטה - תגובה - תגובה
פרופסור גיל בר-סלע06/05/2013אין הרבה מחקר על שילוב מיץ עשב חיטה וטיפול כימותרפי. החששות מצד הצוות המטפל יכולות להיות לכל מזון שבשימוש יום יומי.
באופן קונקרטי המחקר היחידי בתחום בוצע על ידי יחד עם צוות מרמב"ם בחולות סרטן השד בזמן טיפולים. המחקר הראה שבקבוצה שלקחה מיץ עשב חיטה היו פחות בעיות של זיהום או חום גבוה בזמן הירידה בספירות הדם ורמת ההמוגלובין למרות שירדה, היתה מתונה יותר בהשוואה לקבוצת הביקורת. במחקר לא נמצאו יותר חזרות של המחלה או הופעת גידולים אחרים או תגובה פחותה לטיפול הכימי. למרות מספר המשתפים הקטן- 60 במספר, תוצאות המחקר חיוביות והן בעד שימוש במיץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)