טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לאחרונה התבשרתי שיש לי פוליצטמיה ורה והבנתי שבנוסף על ההקזת דם שאצטרך לעבור מדי כמה שבועות, כדאי שאקח אחריות גם על התזונה שלי ואוסיף פעילות גופנית. ניסיתי להעזר בהמטולוגית שלי אך נותרתי ללא מענה ואני מבולבלת לחלוטין . איך בוחרים בתזונאי הנכון לי מתוך השפע ( טבעונות, אוכל קר, חם, עם בשר בלי בשר אך עם דגים) . כל חבר מגיע עם שם של שמן/ פטריה/ מיץ אלוורה שהוא שמע שמרפאת . מאיפה מתחילים???,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רחל, המידע בנושא מועט, אך בכל זאת יש מספר הנחיות. באופן כללי ניתן להיעזר בספר של ד"ר שרייבר "לא לסרטן" או לפתוח את האתר שלי בפרק על תזונה, אך מאחר ומדובר בהתאמה אישית הייתי מציע לפנות לאחת מהיחידות לאונקולוגיה אינטגרטיבית שמאפשרות ייעוץ תזונתי או דיאטנית בעלת ניסיון בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר