טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עברתי לפני כשבוע למפקטומי בעקבות DCIS .נותרו שוליים עם DCIS-HIGH GRADE.אני לוקחת ויטמיןC -ESTER 1 גרם ביום,וכן 600 מ"ג של חומצה אלפא ליפואית,האם זו הדרך למניעת התפתחות המצב שלי?נואשת מאוד.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רינת שלום מצבך ממש לא נואש. במידה שעדיין יש מחלה בשולי הניתוח- יש צורך בביצוע ניתוח הרחבה וזה הדבר החשוב ביותר לעשות. לגבי התוספים שאת לוקחת- מטרת הלקיחה שלהם לא ברורה ואיני חושב שהם קשורים למניעת מחלת סרטן. נראה לי שכדאי לך להגיע לגורם מוסמך שייתן לך יעוץ רחב לגבי גורמים באורח החיים ותוספי מזון שונים שיכולים לתרום למניעה לטווח הארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים