מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי תזונה וטיפוליםטרה24/03/2008
שלום רב!
יש לי סרטן שד דרגה 1 והטיפול הצפוי לי הוא הקרנות וטמוקסי ל 5 שנים.
לפני כשבוע התברר שיש לי גם פיברומיאלגיה והראומטולוג רשם לי 2 תרופות:
אטופן 600XL מל'
ארקוקסיה 90 מל'
מקריאה בחומרים המצויים בספרים וברשת אני מבינה שהפתרון נמצא בתזונה.
אני לא סובלת ממשקל עודף, רוב שנותי הייתי צמחונית ומעולם לא עיכלתי בשר אדום. לא אוהבת ג'אנק פוד ואוכל מטוגן אבל בהחלט חוגגת על קפה, עוגיות ועוגות ופעם בשבוע מרשה לעצמי עוף.
רוצה לדעת מה התזונה הנכונה לי כרגע ואילו תוספי מזון יתמכו בתהליך השיקום משתי המחלות?
מה התזונה התומכת בהקרנות ובתופעות הלוואי של טמוקסי?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה וסרטן השד
פרופסור גיל בר-סלע25/03/2008טרה שלום
תזונה לא תשפיע על תופעות לוואי של קרינה. עיקר תופעות הלוואי הן לעור וניתן להעזר במשחת קלנדולה או אלוורה במקום המשחות הרגילות על בסיס סטרואידים. משחת קלנדולה לא פחות טובה כפי שהוכח גם במחקר מבוקר.
תזונה משפיעה על הורדת ההישנות של סרטן השד, במיוחד בשילוב עם פעילות גופנית גם לדעת הרפואה הרגילה. סה"כ התזונה שלך תואמת את ההמלצות הרפואה הרגילה למניעה, במידה ושואפים לתזונה טיפולית ההנחיות יותר מגבילות והן בהחלט עוברות דרך ויתור על המאפים והמתוקים.
לגבי פיברומיאלגיה לתזונה יש השפעה וגם לתוספי מינרלים-ויטמנים יכולה להיות תרומה. כמו כן יש מקום לטיפול פרטני יותר דוגמת הרפואה האנתרופוסופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)