מידע רפואי
פורומים
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- ביטוח לאומי
- שרירנים ברחם - מיומה
- נכים, שיקום נכים - תמיכה
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- בניית ציפורניים
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- פסיכולוגיה ילדים
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
- הפרעות שינה ועייפות
- פגים
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- פיברומיאלגיה
- יובש בעיניים, יש לך עיניים יבשות?
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- חיזוק מערכת חיסוניתאורלי16/12/2013
שלום רב!
לפני שבועיים גמרתי שישה טיפולים כימותרפים עקב סרטן הרחם הייתי מאוד רוצה לחזק את מערכת החיסונית יש לי חוסרים של ויטמין ד מגנזיום והמוגלובין נמוך שכרגע הוא על 10 ( קיבלתי כבר שלוש פעמים דם בגלל הכימו )חשבתי לקחת ספירולינה אבל ראיתי שלמי שיש רגישות ליוד לא מומלץ האם באמת יכול להזיק לי כי יש לי רגישות ליוד אני לא יכולה להשלים מהמזון כי הקיבה שלי קטנה ( ניתוח שרוול לפני שלוש שנים ) האם יש לכם המלצה לתוסף מזון שיכול לעזור לי בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק מערכת חיסונית - תגובה
פרופסור גיל בר-סלע17/12/2013אורלי שלום
לאחר סיום טיפולים כימותרפיים יש תקופת התאוששות והיא לוקחת זמן כידוע לך בוודאי. במידה שיש חסרים בהחלט כדאי לקחת מגנזיום וויטמין D וניתן גם לקחת ללא חסר מוכח (מגנזיום יכול לגרום לשלשול). כדאי לבדוק רמות ברזל B12 וחומצה פולית.
הספירולינה כאמור אינה מומלצת לאלו הרגישים ליוד אך כדור המכיל ויטמינים ומינרלים יכול בהחלט לעזור ולהספיק.
מעבר לכך חיזוק מערכת החיסון הוא שם מאד כללי להרבה מאד דברים חלקם עם ביסוס קליני מסוים וחלקם ללא שום ביסוס או רק ביסוס חלקי במעבדה- כך שיעוץ בתחום מחייביעוץ רחב יותר ולא אמירה כללית באתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?