מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיזוק מערכת חיסוניתאורלי16/12/2013
שלום רב!
לפני שבועיים גמרתי שישה טיפולים כימותרפים עקב סרטן הרחם הייתי מאוד רוצה לחזק את מערכת החיסונית יש לי חוסרים של ויטמין ד מגנזיום והמוגלובין נמוך שכרגע הוא על 10 ( קיבלתי כבר שלוש פעמים דם בגלל הכימו )חשבתי לקחת ספירולינה אבל ראיתי שלמי שיש רגישות ליוד לא מומלץ האם באמת יכול להזיק לי כי יש לי רגישות ליוד אני לא יכולה להשלים מהמזון כי הקיבה שלי קטנה ( ניתוח שרוול לפני שלוש שנים ) האם יש לכם המלצה לתוסף מזון שיכול לעזור לי בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק מערכת חיסונית - תגובה
פרופסור גיל בר-סלע17/12/2013אורלי שלום
לאחר סיום טיפולים כימותרפיים יש תקופת התאוששות והיא לוקחת זמן כידוע לך בוודאי. במידה שיש חסרים בהחלט כדאי לקחת מגנזיום וויטמין D וניתן גם לקחת ללא חסר מוכח (מגנזיום יכול לגרום לשלשול). כדאי לבדוק רמות ברזל B12 וחומצה פולית.
הספירולינה כאמור אינה מומלצת לאלו הרגישים ליוד אך כדור המכיל ויטמינים ומינרלים יכול בהחלט לעזור ולהספיק.
מעבר לכך חיזוק מערכת החיסון הוא שם מאד כללי להרבה מאד דברים חלקם עם ביסוס קליני מסוים וחלקם ללא שום ביסוס או רק ביסוס חלקי במעבדה- כך שיעוץ בתחום מחייביעוץ רחב יותר ולא אמירה כללית באתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)