שאלה בנושא משקה נוני לחולה סופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא משקה נוני לחולה סופנית
    אלגרו
    04/02/2014

לד"ר שלום רב,
    אמא שלי חולה סופנית בגלל גרורות בכבד כשהמקור היה בגידול במעי הגס. הטיפולים הכימותרפיים חדלו להשפיע והמרקר CEA עלה בחודשיים האחרונים ל-440 וכן המרקר CA 19-9 לערכים של 1780.היא חולה כבר מעל שנה וחצי.היא בת 88.
    היא מרגישה די טוב, מלבד חולשה ומתפקדת די רגיל. תוצאות תמונת דם וספירת דם בתחום הנורמה מלבד ירידה קטנה בהמוגלובין. אין לה כאבים והיא מטופלת בכדורים BONEFOS 1600 מ"ג שניתנו על ידי האונקולוג שלה בגלל גרורה בעצם האיליום הימני.
    שאלותיי:
    1- אני קניתי לה משקה נוני- moringa citrifolia- בגלל שקראתי שהוא נוגד חימצון די חזק. האם כדאי לה לשתות אותו ואם כן באיזו כמות? על התווית רשום בין 1-2 כפות ליום ואולם יש כאלה האומרים שהכמות אינה מספקת.
    2-האם כדאי לה לקחת כדוראחד ליום גלוטטיון במינון 500 מ"ג?
    בתודה רבה לך מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• שאלה בנושא משקה נוני לחולה סופנית - תגובה

פרופסור גיל בר-סלע
    05/02/2014

אלגרו שלום
    אתה יכול לתת לאימך את המוצרים שציינת. תתחיל בכמות המומלצת ואם יש לאימך הרגשה שהדברים עוזרים לה- ניתן גם לעלות את המינון ללא חשש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אני מודה לך ומאחל לך כל טוב

אלגרו
    05/02/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו