טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מסתמנת אצלי הישנות של מחלת סרטן השחלות ובעקבות כך גם חזרה למתכונת טיפולים כימותירפיים. במקביל התחלתי להשתמש (בעקבות ביקור אצלך) בזריקות של דביקון לבן. שאלתי - באיזו מידה אני יכולה להשהות את הטיפולים הכימותרפיים ולתת לזריקות הדביקון לעשות את העבודה המיוחלת של הורדת התאים הסרטניים? אם כן, תוך כמה פעמים של הזרקות ניתן לראות את השינוי? (כרגע השתמשתי רק בזריקה אחת של 2 מ"ג.
דרך אגב, כפי שציינת המקום אכן אדמומי מאוד אבל גם כואב ורגיש מאוד. ניכר שחום הגוף עלה וכפי שאני מבינה זה בגבולות התופעות הנורמאליות. אחרי השימוש בזריקות של 2 מ"ג אני אמורה להזריק 20 מ"ג. האם התופעות או רמת האדמומיות/החום... תשתנה בהכרח? בברכה ויום טוב מימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מימי שלום ההשפעה המקומית תהיה חזקה יותר בעליה במינון ל-20 מ"ג , אך חולפת. בהמשך לשיחה שניהלנו במרפאה- בסרטן שחלה אין תרומה לטיפול בחולה בעת עליה בסמן בלבד ללא עדות למחלה בהדמיה, כך שאם המצב עדין כך - אין מה לרוץ לטיפול הכימותרפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר