מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גליובלסטומ עזרהאפרת02/12/2014
שלום רב,
1. קראתי שיש טיפול בגידולי מוח עם נגיף הפוליו, האם שמעתם על כך ואם כן האם נמצא יעיל? האם קיים טיפול כזה בארץ?
2. האם התרופה החדשה קיטרודה יכולה להתאים לחולה גליובלסטומה? נראה שכל רופא אומר משהו אחר כי זו עדיין תרופה נסיונית, אך מה יש לחולים סופניים להפסיד?
3. מה זה טיפול אימונותרפי? קראתי על ילד עם סרטן אגרסיבי במוח שהחל לקבל טיפול אימונותרפי ומצבו השתפר מאוד.
4. האם יש לכם, עם כל הניסיון הרב שלכם, המלצה על טיפולים מסויימים שיכולים לעזור לחולה גליובלסטומה שכרגע מצבו יציב ברוך השם (מטופל באווסטין)? אני פשוט רוצה לדעת את כל האפשרויות שקיימות עכשיו ולא חס וחלילה אם המצב שלו יחמיר.
5. האם ניתן לרכוש את שמן הקנאביס של ריק סימפסון לחולה עם רישיון רפואי לקנאביס?
6. מה עם מחקרים/תרופות נסיוניות?
אנא תשתפו אותי בידע שלכם, גם אם מדובר בטיפולים יקרים מאוד אשמח לשמוע על הכל.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובות
אפרת15/12/2014לאפרת שלום,
למרבית השאלות שלך לצערי אין לי תשובות מספקות, אני לא מכיר טיפול בנגיף פוליו, קיטרודה תרופה ניסיונית ולמיטב ידיעתי נבדקה או יותר נכון נבדקת בעיקר במלנומה סרטן ריאות, קיבה, גידולי ראש צוואר ושלפוחית השתן. מחקרים ותרופות ניסיוניות זה לא תחום ההתמחות שלי אך אם נחשוב על מסלולי רפואה משלימה יש מספר מחשבות לגבי גליובלסטומה, קודם כל שווה לקרוא את הספר של ד"ר דויד סרוואן שרייבר שכתב את "לא לסרטן" , מציין תוכנית שמתמקדת בתזונה, פעילות גופנית והורדת מתח, עד כמה שידוע לי הוא סבל ממחלה זו ושרד באמצעות התוכנית שלו כ- 17 שנה מעבר לכל ציפיות הרופאים, שווה גם לבדוק את האתר של ד"ר בנרזי מהודו שמטפל בגידול זה באמצעות תרופות הומאופתיות, יש תוספים שניתן לשקול כמו כורכומין, גינסנג, מלטונין ואחרים, אך זה מעבר למסגרת הייעוץ באתר זה ולשם כך מומלצת הנחיית רופא שמתמצא בנושא, וכיום במרבית המחלקות האונקולוגיות בארץ יש יחידה לרפואה משלימה שניתן להיעזר בשירותיה לצורך כך.
בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובות - תגובה
פרופ משה פרנקל15/12/2014לאפרת שלום,
למרבית השאלות שלך לצערי אין לי תשובות מספקות, אני לא מכיר טיפול בנגיף פוליו, קיטרודה תרופה ניסיונית ולמיטב ידיעתי נבדקה או יותר נכון נבדקת בעיקר במלנומה סרטן ריאות, קיבה, גידולי ראש צוואר ושלפוחית השתן. מחקרים ותרופות ניסיוניות זה לא תחום ההתמחות שלי אך אם נחשוב על מסלולי רפואה משלימה יש מספר מחשבות לגבי גליובלסטומה, קודם כל שווה לקרוא את הספר של ד"ר דויד סרוואן שרייבר שכתב את "לא לסרטן" , מציין תוכנית שמתמקדת בתזונה, פעילות גופנית והורדת מתח, עד כמה שידוע לי הוא סבל ממחלה זו ושרד באמצעות התוכנית שלו כ- 17 שנה מעבר לכל ציפיות הרופאים, שווה גם לבדוק את האתר של ד"ר בנרזי מהודו שמטפל בגידול זה באמצעות תרופות הומאופתיות, יש תוספים שניתן לשקול כמו כורכומין, גינסנג, מלטונין ואחרים, אך זה מעבר למסגרת הייעוץ באתר זה ולשם כך מומלצת הנחיית רופא שמתמצא בנושא, וכיום במרבית המחלקות האונקולוגיות בארץ יש יחידה לרפואה משלימה שניתן להיעזר בשירותיה לצורך כך.
בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מקרב לב
אפרת16/12/2014לגבי הטיפול ההומאופתי..
התחלנו לו לפני כמה חודשים רותה 6 וקלקריאה אך הפסקנו, לא היה איזשהו שיפור.
האם כדאי לחזור ולהמשיך בטיפול הזה, אחרי כמה זמן אמור להיות שיפור אם בכלל?
ושוב תודה על העזרה והמידע ששיתפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)