שאלה לגבי צמח סיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי צמח סיני
    בן
    17/04/2015

שלום רב לכולם,רציתי לשאול לגבי צמח סיני שניקרא- Scullcap ,לאישתי יש סרטן באזור הבטן,הסירו לה את כל הקיבה אבל לצערי זה היתפשט כבר לעוד אזורים בבטןלא יודע בדיוק לאיזה חלקים אבל הסרטן בשלב רביעי),ממחקר באינטנרט שאחי עשה הצמח עזר לכל מיני אנשים שחלו בסרט באזור של הבטן,רציתי לברר עוד פרטים עד כמה זה נכון?ואם יש לצמח הזה איזה תופעות לואי שיכולות לעשות לה איזה נזק?חשוב לציין שהיא עוד 10 אמורה לעבור טיפול כימוטרפיה ראשון(היא היתה אמורה לעבור את זה כבר לפני שבועיים אבל היה לה בעיה בבדיקת דם שהראתה ספירה נמוכה של כדוריות הדם הלבנות אז דחו לה את הטיפול)האם לפני הטיפול מומלץ להפסיק עם הצמח הזה או שאין בעיה?חוץ מזה אני יודה לכם מאוד על כל עצה שלדעתכם תוכל לעזור במיקרה שלה,כמו איך לחזק אותה מספיק בשביל שבפעם הבאה היא תיהיה מוכנה לכימו(לגרום לזה שהבדיקת דם הפעם תיהיה טובה)ואם יש צמחים אחרים מומלצים לסרטן מהסוג הזה אני ישמח מאוד לדעת על זה,אני נואש,יש לנו 3 ילדים קטנים ואני חייב לעשות הכול בשביל לעזור לה כמה שיותר,תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי צמח סיני

הוספת תגובה

תמונה

• שאלה לגבי צמח סיני - תגובה

פרופסור גיל בר-סלע
    18/04/2015

בן שלום
    איני יודע למה הגעת דווקא לשימוש בצמח הזה . העדויות לגבי הפעילות שלו בסרטן מתמצות למספר מחקרי מעבדה בודדים. השימוש המסורתי שלו הוא להפחתת חרדה. בכול מקרה קיימת עדויות בודדות בספרות המראות על אפשרות של רעילות לריאות או לכבד ולכן לא הייתי ממליץ לקחת על בסיס יומי. ישנם צמחים בטוחים יותר להפחתת חרדה, במידה שלא רוצים לקחת כדור רגיל. כמו כן בהקשר של סרטן- צריך להבין במה ממקדים את הטיפול בשילוב עם הכימותרפיה. אני מרבה להציע שימוש במיצוי צמח הדבקון הלבן שנלקח בזריקות- רמת המחקר הרבה יותר גדולה, כולל בסרטן קיבה. גם שילובי הפטריות הסיניות- נבדקו במחקרים קליניים בסרטני מערכת העיכול יחד עם כימותרפיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה רבה על התגובה המהירה

בן
    18/04/2015

לגבי צמח הדבקון הלבן,זה נישמע מעניין מאוד,הבעיה שאני לא גר בארץ אלה בתאילנד,והשאלה איך אני יכול להשיג אותו?ומה לגבי הזריקות?במידה ואני יצליח להזמין את הצמח ממדינה אחרת דרך האינטנרט,מי יזריק לה את זה?קשה לי ל האמין שהרופאים פה יסכימו לעשות את זה(הם בכלל אמרו לה להפסיק עם כל הצמחיים שקיימים בזמן הכימוטרפיה),אז מה אפשר לעשות?לגבי הצמח הסיני שרשמתי לך,אחי קרא על זה באיזה כתבה של כל מיני דברים שיכולים לעזור לסרטן,ואחרי זה גם קרא באינטנרט שזה עזר לכמה אנשים שהיה להם סרטן בבטן,אבל אם אתה אומר שקיים חשש להרעלה בכבד אז אני מפסיק את זה,כמו כן היא לוקחת עוד כל מיני תוספי מזון וצמחים שהזמנתי לה דרך האינטנרט,אנחנו פשוט מנסים הכול בגלל שמאוד חשוב לי להאט את הסרטן אכשהו שלא התפשט לעוד מקומות,כי לוקח זמן עד שעושים לה את הכימוטרפיה ובנתיים הוא ממשיך להיתפשט במהירות(זה סרטן אגרסיבי),רציתי להיתיעת איתך לגבי שאר הדברים שהיא לוקחת שתגיד מה דעתך,שמן דגים,זרעי ענבים,כמוסות של שמן שום,אבקה שניקראת magma plus(משולב שם כל מיני צמחים בפנים),green superfood, EUREKA BERRIES,כמוסות של ויטמנים ומינרלים בשילוב עם אבץ,כמוסות של חברת סולגר של 3 פטריות-פטרית שיטאקי,פטרית רישי ומאיטקי(זה הפטריות שדיברתה עלהם?),האם מכל מה שרשמתי יש משהו מיותר שכדאי לוותר עליו?שיכול להזיק לה?בנוסף לצמח שכבר המלצתה עליו,יש לך המלצה על עוד משהו?עוד שאלה אחרונה,בזמן האחרון קורה לאישתי הרבה פעמים שהיא מתחילה לאכול היא מקיאה מים(זה מלווה גם בקצת כאבים)ואז יוצא שהיא אוכלת פחות ממה שהיא אמורה לאכול,והיא גם ככה רזה מאוד כבר,אני חושש שהיא לא תספיק להתחזק לכימטרפיה שאמורה להיות בעוד 9 ימים,יש לך הצעה אולי גם לגבי זה?מצטער על המגילה הארוכה,כמו שאמרתי יש לנו 3 ילדים קטנים והיא גם צעירה(רק בת 33)כך שאני חייבת לנסות לעשות כל דבר שיוכל להאריך לה את החיים,תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו