מידע רפואי
פורומים
- נטורופתיה ותזונה
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- הפרעות קצב הלב, הפרעות לב
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- אולטרסאונד בהריון, שקיפות עורפית
- מחלות חניכיים
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- הפרעות דיבור, ליקוי דיבור, גמגום
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- איפור וטיפוח
- ניתוחי ראש צוואר, גידולי ראש
- רפואת עור משלימה
- זכויות רפואיות
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- מין וסקסולוגיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- ספיגהיהודית17/06/2015
התחלתי לקחת פטריות מרפא לחיזוק החיוניות ולריכוז מדבור בפטריות
:?
•תמצית אורגנית של פטריית ריישי
•תמצית אורגנית של פטריית טרמטס ורסיקולור
•תמצית אורגנית של פטריית שיטאקה
•תמצית אורגנית של פטריית קורדיספס סיננסיס
רציתי לדעת העם בכלל זה נספג בגוף והעם לא חבל על הכסף כי הבנתי שרק 15 אחוז מסך הויטמינים נספג ...אולי הפטריות זה מזון אז אולי יש ספיגה יותר טובה ?ואיך אני יכול לשפר את הספיגה אולי לקחת בבוקר על בטן ריקה ?תוכלי בבקשה לתת לי עצה כיצד לשפר את הספיגה אולי לנקות מעיים או משהןוא ?
אשמח לתשובה ותודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיגה - תגובה
פרופסור גיל בר-סלע18/06/2015אין מחקרים שאני מכיר על רמת הספיגה- כלומר המצאות חומרים פעילים ספציפיים בדם. כיוון שנמדדו השפעות של הפטריות השונות אני מניח שנספגות. בדרך כלל אין המלצה מיוחדת לאופן הלקיחה כך שיגביר את הספיגה לגביהן וניתן אם וללא אוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספיגה - תגובה - תגובה
פרופ משה פרנקל18/06/2015החומר הפעיל בפטריות הוא בטה גלוקן. חומר זה נמצא בקשר הדוק עם הכיטין של הפטריה, בעקבות כך כאשר אוכלים את הפטריות כמו שהם, הספיגה מועטת עקב כך שהקשר מאד הדוק ולא מאפשר ניצול יעיל של הבטה גלוקן, לעומת זאת HOT WATER EXTRACTION מאפשר פירוק הקשר עם הכיטין ובכך מאפשר ספיגה יותר טובה. לכן, אני ממליץ לקחת את הפטריות בצורה של חלק ממרק חם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?