ספיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספיגה
    יהודית
    17/06/2015

התחלתי לקחת פטריות מרפא לחיזוק החיוניות ולריכוז מדבור בפטריות
    :?
    •תמצית אורגנית של פטריית ריישי
    •תמצית אורגנית של פטריית טרמטס ורסיקולור
    •תמצית אורגנית של פטריית שיטאקה
    •תמצית אורגנית של פטריית קורדיספס סיננסיס

רציתי לדעת העם בכלל זה נספג בגוף והעם לא חבל על הכסף כי הבנתי שרק 15 אחוז מסך הויטמינים נספג ...אולי הפטריות זה מזון אז אולי יש ספיגה יותר טובה ?ואיך אני יכול לשפר את הספיגה אולי לקחת בבוקר על בטן ריקה ?תוכלי בבקשה לתת לי עצה כיצד לשפר את הספיגה אולי לנקות מעיים או משהןוא ?
    אשמח לתשובה ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספיגה

הוספת תגובה

תמונה

• ספיגה - תגובה

פרופסור גיל בר-סלע
    18/06/2015

אין מחקרים שאני מכיר על רמת הספיגה- כלומר המצאות חומרים פעילים ספציפיים בדם. כיוון שנמדדו השפעות של הפטריות השונות אני מניח שנספגות. בדרך כלל אין המלצה מיוחדת לאופן הלקיחה כך שיגביר את הספיגה לגביהן וניתן אם וללא אוכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ספיגה - תגובה - תגובה

פרופ משה פרנקל
    18/06/2015

החומר הפעיל בפטריות הוא בטה גלוקן. חומר זה נמצא בקשר הדוק עם הכיטין של הפטריה, בעקבות כך כאשר אוכלים את הפטריות כמו שהם, הספיגה מועטת עקב כך שהקשר מאד הדוק ולא מאפשר ניצול יעיל של הבטה גלוקן, לעומת זאת HOT WATER EXTRACTION מאפשר פירוק הקשר עם הכיטין ובכך מאפשר ספיגה יותר טובה. לכן, אני ממליץ לקחת את הפטריות בצורה של חלק ממרק חם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו