מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוחלת חיים והאם נטיפול עוזרורד ממן12/04/2017
שלום
אני בת 42 בעבר סבלתי מכאבי ראש קשים וסוג של פירכוסים..קלים פעם בכמה שנים..בחודשים האחרונים התחילו לי באבי ראש חזקים אחרי mri ו2 וביופסיות ראש התגלה הממצא הזה anaplastic astrocytoma דרגה 3
בשבוע הבא מתחילה הקרנות וכדורי כימותרפיה טמודל האם זה עוזר האם יש טיפול בחו"ול שיכול להתאים מה תוחלת החיים והאם לדעתכם יוצאים מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרוציטומה
פרופסור גיל בר-סלע13/04/2017ורד שלום
אני מניח שלא ניתן לנתח את הגידול ולכן הוחלט על טיפול בכימותרפיה וקרינה בלבד. אני מניח שהיה לך ממצא גם קודם לכן , אשר השתנה, לפי התיאור שמסרת. מטרת הטיפול האונקולוגי היא להקטין את המחלה ולהשאיר אותה במצב לא פעיל (הגידול בדרך כלל אינו נעלם לגמרי). התקווה היא שמצב זה ימשך זמן רב . ניתן לשלב רפואה משלימה כחלק מהטיפול האונקולוגי. מתוך מטרה להקל על תופעות הלוואי של הטיפול ואולי להשפיע במשהו על מהלך המחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרוציטומה
פרופ משה פרנקל13/04/2017מבחינה של רפואה משלימה ניתן לשפר את איכות החיים ע"י שילוב דיקור וטיפולי מגע כמו רפלקסולגיה כאשר המטרה העיקרית להוריד מתח ולהקל על תופעות של חולשה והעדר אנרגיה. מעבר לכך יש המשתמשים בגינסנג לשיפור עייפות וחולשה. יש הטוענים ששימוש בכורכום ותה ירוק משפר את יעילות הטמודל. (מתבסס על מחקרים מעבדתיים קטנים ). בהודו יש המשתמשים בפרוטוקול בנרגי הכולל שימוש בתרופות הומאופתיות של רוטה וסידן זרחתי. ייתכן ופניה ליחידה לרפואה משלימה המסונפת למחלקה אונקולוגית יכולה להיות לעזר בבחירת הטיפול המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)