ד"ר ניצן שלזינגר השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
ד"ר אילן בוש פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
שלום רב, מאתמול הופיעה לי גולה קטנה, שזזה עם מישוש, מעל עצם הבריח (אך ורק בצד שמאל). מחיפוש קצר בגוגל, ראיתי כי יש סיכון מסוים שמדובר בסרטן. אני חוששת במיוחד כיוון שנמצאתי נשאית לbrca2 כך שהאפשרות לסרטן קיימת אצלי מאוד. יש להוסיף כי אני מרגישה כרגיל וטוב, לא ירדתי במשקל, ואינני מרגישה חולשה. ישנו מיחוש קל מאוד באזור הכתף השמאלית והגולה המדוברת. אשמח לתשובה בהקדם, תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם כל הרצון הטוב לעזור, לא ניתן בצורה זו. תלכי מחר לרופא המשפחה שלך והוא יוכל לבדוק את מה שמצאת. הממצא יכול להיות הרבה מאד דברים ואבחנה של סרטן בצורה זו היא בסבירות מאד מאד נמוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים