לגבי סרטן כבד גרורתי אצל אבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי סרטן כבד גרורתי אצל אבי
    ננסי
    24/07/2008

שלום רב לכם! לאבא התגלה באוק' 2007 HCC בכבד, אשר שלח גרורות לריאות, ללבלב, לעצמות ולבלוטות הלימפה.... אני מנסה בכל דרך להצילו... כרגע, הומלץ על טיפול בתרופת הנקסוואר. עלותה כמובן שלא הגיונית.. כרגע פתחתי קרן להצלתו... הייתי מעוניינת לדעת, באיזה דרך של טיפול אוכל להצילו, ואיזה צמחים יכולים לעזור בשלב כה מתקדם? (אני לא מאמין ברפואה אלטרנטיבית, אבל אני רואה שאין מנוס מלהסביר לו שוב ושוב שזה כן עוזר, כי אני מאודדד מאמינה).. אמש שמעתי כי ג'ינג'ר אמור מאוד לעזור וכי הוא צמח שהורג תאים מתים. מעולם לא שמעתי על זה.. הייתם ממליצים? או שאולי על משהו אחר בשביל אבי? ואם כן, איך הייתם ממליצים לקחת? יש כל מיני דרכים הבנתי... אשמח לתשובתכם.. אמן שכן יהיה אפשר לעשות משהו .. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רפואה משולבת בסרטן כבד גרורתי

ד''ר שחר לב ארי
    24/07/2008

ננסי שלום,
    הרפואה המשולבת (משלימה) יכולה לתמוך במצבו של אביך, אך אין מידע מדעי מבוסס שיכולה לשנות את מהלך מחלתו. במצב מחלה מתקדם המתואר ע"מ לתמוך באביך יש לשקול דיסיפלינות של צ'י-גונג/טאי צי, הילינג, דמיון מודרך ומדיטציה

בברכת בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך על התשובה המהירה..!

ננסי
    24/07/2008

ואיך אני משיגה את כל זה? (הדיסיפלנות) לעניין דימיון המודרך, שוב, ניסיתי, הוא פשוט לא מאמין! :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדקתי את כל מה שרשמת..

ננסי
    24/07/2008

באינטרנט.. התכוונתי ליותר תרופה או משהו.. ואשמח לדעת דעתכם על מצח הזנגביל (ג'ינג'ר)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה משמחת-

ננסי
    24/07/2008

היום התברר כי לאבא אין גרורות לעצמות וללימפה. הסרטן "רק" בכבד (ראשוני) בלבלב 10 מ"מ, ובריאות 10 מ"מ... איך הייתם מציעים לטפל כעת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן כבד

פרופסור גיל בר-סלע
    24/07/2008

ננסי שלום
    לא ניתן על סמך התכתבות להציע תוכנית טיפול, במיוחד שהתמונה משתנה ודינאמית לכן אין בכוונתי להציע כיצד יש לטפל.
    סרטן הכבד לאחר שהתפשט מעבר לכבד הרי הטיפול הוא ססטמי כלומר תרופתי. ברור שאם המחלה קטנה יותר המצב טוב יותר, אך ככלל ההתיחסות היא זהה.
    מבחינת הטיפול המקובל אכן התרופה סורפיניב (נקסוור) הראתה יעלות מסוימת לעומת מעקב בלבד אך תרומתה לעומת עלותה בהחלט מעוררת סימני שאלה.
    לגבי רפואה משלימה לפני מספר שנים התפרסמה עבודה על מתן טיפול במנות גבוהות של ABNOBAVISCUM בחולים דומים עם תוצאות טובות יחסית לגבי הטיפול במחלה. בהחלט ניתן לטפל במיצוי צמח זה הניתן בזריקות תת עוריות. כמו כן כדאי לתת טיפול תומך לכבד. יש לשקול טיפול מקומי לכבד על פי רמת המחלה ביתר הגוף שאינה ברורה לי לחלוטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו