בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות
    תה תה
    18/09/2008

לד"ר גיל בר סלע שלום צפיתי מאד לבקרת של היום. הגעתי במועד שנקבע, וההמשך בוודאי ידוע לך. אני שוב לאחר ניתוח לתיקון הפרדות רשתית . שכבתי עם הראש על הצד 180 מעלות במשך שלשה שבועות ,מאחר שההליך היה עם לייזר ובועת גז. הבעיות העוריות שלי מאד החמירו. איני יודעת אם זה מהארימידקס או מהטונות של התרופות .שנתנו לי להקלה.(הייתי מאושפזת שבוע). רציתי גם לברר משהו נוסף. נקבע לי מועד אחר לבקרת . האם יש אפשרות להקדים? חן חן תה תה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות

הוספת תגובה

• תשובה

פרופסור גיל בר-סלע
    19/09/2008

תה תה שלום
    אני מקווה שאת כבר מחלימה מהניתוח והתוצאות טובות.
    איני יודע איך להתיחס לבעיות העוריות שתארת- צריך לראות.
    לגבי הקדמת התור, יש לבדוק עם המזכירה, אך ניתנת עדיפות לחולים שנמצאים כעת בטיפול ונדחו מהעדרותי.
    שנה טובה
    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב נתון

תה תה
    19/09/2008

שוב שלום ד"ר גיל בר סלע מדבריך הבנתי שאין כל סכוי להקדמת התור. לא תמיד רצונות מתגשמים.. הניתוח בעין עבר בהצלחה .עדיין יש לי בועת גז שאינה רוצה להספג ומשבשת את השגרה, ובתוספת "הבלגן" בעור החגיגה מושלמת. מאחלת לך שנה טובה , שמחה ובריאה. תה תה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו