מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובה בין תרופתיתתה תה14/10/2008
שלום ד"ר גיל בר סלע אתמול בקרתי את רופאת העור, שאצלה אני בטפול כעת., הרופאה החליטה לבטל את טפול הפוטותרפיה למרות המלצת רופא מוערך מהמתחם שלך. הרופאה טוענת שיש לי עור בהיר,רגיש ועדין. בהססנות רבה , ממליצה טפול ב-neotigason . עדיין לא קבלתי מרשם. הרופאה מבקשת אשור לטפול מהאונקולוג המטפל ומרופא העיניים. בסכומו של דבר : בהכרותך אותי ואת התרופות אותן אני נוטלת, האם אני יכולה להיות מטופלת ב-neotigason ? חג שמח תה תה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופסור גיל בר-סלע15/10/2008תה תה שלום
מבחינה אונקולוגית אין מניעה לטיפול ואין חשש מאינטרקציות בין תרופתיות. הסבר על התרופה ותופעות הלוואי שלה קבלי בבקשה מרופאת העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ותוספת
תה תה15/10/2008בקר טוב ד"ר גיל בר סלע תודה רבה על תשובתך. רופאת העור אמרה שנדון בלקיחת התרופה לאחר אישור האונקולוג ורופא העיניים המנתח. לאחר שקראתי אודות התרופה, אני מאד חוששת ממנה. אם אני כבר כאן, אולי אוכל לשאל מתי ה-megace אותו התחלתי לנטל דקה אחרי שרשמת לי, מפסיק את גלי החום? מועדים לשמחה תה תה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופסור גיל בר-סלע15/10/2008תנסי למשך 3-4 שבועות, אם אין השפעה ניתן להפסיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmegace
תה תה15/10/2008שוב שלום מקווה מאד שהכדור יעשה את העבודה. חן חן תה תה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה עורית
תה תה18/10/2008שלום ד"ר גיל בר סלע אני מקווה שאני לא גוזלת יותר מדי מזמנך היקר. זומנתי לשיחה על neotigason ביום שני הקרוב. מכיוון שרופא העיניים לא אהב את הכדור ואני חושבת שבקריאה בין השורות גם אתה לא(אני צודקת?) אני רוצה לדעת אם במרפאת הרדוף אתה מטפל ברפואה משלימה בבעיה העורית שיש לי. תודות תה תה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופסור גיל בר-סלע19/10/2008תה תה שלום
הטיפול שהוצע על ידי רופאת העור יכול לעזור אך יש לתרופות הרבה תופעות לוואי.
לגבי הטיפול האנתרופוסופי, בהחלט יש תרופות הניתנות בבעיות עור ושנאמר "בלי נדר" אפשר לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטפול אנטרופוסופי
תה תה19/10/2008שוב שלום מחר יש לי פגישה עם רופאת העור.אם לא יהיה לה פתרון סביר(ללא תופעות לוואי חמורות) אלך לכוון טפול ברפואה אנטרופוסופית ,ואקבע אתך פגישה בהרדוף. אצור מחר קשר ,אחרי הפגישה עם הרופאה. תודה רבה וחג שמח תה תה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לנסות טיפול ב"ביורגונומי"
יורם גני20/10/2008באם בעיות העור מלוות גם בעייפות בלתי מוסברת, כרונית, ישנם סיכויים טובים שהטיפול בביורגונומי יעזור. טיפול זה מתחיל בביטול העייפות הכרונית שבלי התיחסות לגורם זה, השפעה של כל תרופה ואפילו הטובה ביותר, מוגבלת. בכבוד רב יורם גני (גוגל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת תור
תה תה20/10/2008שלום ד"ר גיל בר סלע התקשרתי להרדוף רציתי להזמין תור דברתי עם האחות שאמרה לי להתקשר שוב ולהשאיר הודעה במשיבון. אין אפשרות להשאיר הודעה. חג שמח תה תה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)