טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום . אני בן 67 ולפני 3 שנים עברתי כריתה רדיקלית של בלוטת הערמונית בגלל סרטן. מצבי הפיזי טוב מאד וכך גם כל הבדיקות שאני עובר כל חצי שנה.
האפקט היחידי הוא אין אונות . כדורים שלקחתי (ויאגרה וכו') לא הועילו.
אמנם ישנו שיפור קל במשך הזמן , אבל זה לא זה . האם יש משהו מהרפואה המשלימה שיעזור?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רועי שלום צמחי המרפא שבשימוש הרפואה המשלימה לבעיית האין אונות הנם פחות יעילים מתרופת הויאגרה ודומותיה. אין האונות כתוצאה מטיפול לסרטן הערמונית הוא ברובו נגרם מנזק עצבי ולא וסקולרי ולכן התרומה של התרופות מוגבלת. לא הייתי מחפש את התשובות לבעיה ברפואה המשלימה. ניתן לנסות מינון ויאגרה גבוה יותר של 100 מ"ג אם לא עוזר להתיעץ עם אורולוג לגבי פתרונות אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר