צריכת ביצים ומוצרי חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכת ביצים ומוצרי חלב
    נועה
    17/11/2008

שלום לכם אני נמצאת במעקב רפואי עקב רגישות בשחלות קראתי בספרות נטורופטית כי צריכת ביצים ומוצרי חלב (על בשר אינני מדברת היות ואני צמחונית) קשורה בסרטן השחלות. האם כדאי לי, עד אשר יתבהרו העניינים, להימנע ממוצרים אלו? האם ישנה הבחנה בין מוצרי חלב בקר לעיזים או ששניהם אינם מומלצים? האם סוייה מומלצת? נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכת ביצים ומוצרי חלב

הוספת תגובה

• תזונה וסרטן שחלה

פרופסור גיל בר-סלע
    17/11/2008

נועה שלום
    אני איני יודע על קשר בין צריכת מוצרי חלב וביצים לבין סרטן שחלה. אשמח לדעת אם אכן קיים כזה, לדעתי לא.
    קקימות גישות שונות לתזונה בריאה, בחלקן מורידות מוצרי חלב וביצים. בחירת הגישה היא לשיקולך, אף אחד לא בדק האם אחת טובה מן השניה.
    לגבי צריכת סויה. הסויה מכילה פיטואסטרוגנים להם השפעה משתנה על הגוף בהתאם לרמה הנלקחת. לכן בסרטן השד לא מומלץ לצרוך כמיות גדולות למטרה מניעתית. לגבי סרטן שחלה איני מכיר ספרות,. סרטן שחלה ככל הידוע לא מושפע מרמת האסטרוגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו