ארס נחש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארס נחש
    אברהם
    29/11/2008

מנחי הפורום הנכבדים, האם אתם מכירים ביעילותם של מרכיבים המצויים בארס הנחש (או עקרב) ומהם מפיקים כיום תרופות נגד מחלות סרטן שונות (בעיקר כבד) האם ניתן להפנות למחקרים שהתפרסמו אודות יעילות הכורומין בסרטן לבלב וצמח הדיבקון תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארס נחש

הוספת תגובה

• תשובה

פרופסור גיל בר-סלע
    29/11/2008

אברהם שלום
    איני מכיר מחקרים על ארס נחש או עקרב ביחס לסרטן. קיימים מחקרים בסיסיים מרעלנים המופקים מארס כולל ארס צדפות בנסיון לאתר תרופות חדשות נגד כאב הניתנות בהזרקה.
    לגבי הדיבקון ניתן לחפש על פי שם באנגלית MISTLETOE . אם ברצונך במאמר בעברית שפורסם לפני שנתיים בעיתון "הרפואה" שלח לי מייל לפי הכתובת המצויה באתר רמב"ם ואשלח לך.
    לגבי כורכום שוב שפע של מידע בעיקר מחקר בסיסי ניתן לחפש על פי CUROMIN .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארס נחש

ד''ר שחר לב ארי
    01/12/2008

שלום אברהם,
    השימוש בדבר ארס נחש או עקרב אין להם ביסוס מדעית ככל ידיעתי ועל רקע הסיכון לא הייתי משתמש בהם. לגבי הכורכומין קיימים מספר רב מאוד של מחקרים בתחום, אם תשלח לי את האימייל שלך וסוג הסרטן הספציפי שאתה מתעניין לגביו אוכל לשלוח לך הפניות

בברכת בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארס רפואי נחשים

אחמד
    27/08/2012

שלום .. אנחנו חברה מרומניה שמיצרת ארס רפואי .
    ורציתי לדעת אם יש לנו פה בארץ איזהו חברה שמבקשת את המוצר הזה .... אני אשמח אם מקבל תשובה תודה רבה לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו