שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    זיוה
    10/12/2008

שלום רב. לפני כחודש וחצי חליתי בשפעת שנמשכה כשבוע וחצי: חום, שיעול,נזלת, הקאות... מאז, במשך שבועיים ישנם כאבים בחזה בצד ימין מתחת לשד הימני. בעיקר בזמל שכיבה על הגב, קימה מהמיטה, מאמץ גופני, התעטשות, ולאחר כעס והתעצבנות. תדירות הכאב קצת פחתה אך אני עדיין מודאגת. אני בת 50 ומעשנת 10 סיגריות ליום. אודה לך אם תוכל להעלות סברה כלשהי למצב שתארתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופסור גיל בר-סלע
    10/12/2008

זיוה שלום
    התאור מתאים לגרוי של קרו הריאה (פלאורה) בעקבות דלקת. יקח זמן עד שיחלוף ניתן להיעזר בקומפרס חרדל.
    להלן ההוראות: לטחון גרגרי חרדל במטחנת קפה (חצי כוס), לפזר על בד כותנה (חיתול) שמקיף את בית החזה, לקפל את הבד כך שהחרדל באמצע. לטבול בקערית מים רותחים ולסחוט היטב. להניח כשעדין חם (ללא שיגרום לכוויה) סביב בית החחזה ולסגור עם סיכת בטחון. לעטוף את הגוף עם מגבת או שמיכה ל-10 דקות (עד שמתקרר).
    קומפרס זה מספר פעמים בשבוע והסיכוי שמצבך ישתפר גדול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר שחר לב ארי
    15/12/2008

זיוה שלום,
    בהמשך לשאלתך הייתי פונה לטיפול בשיאצו/דיקור סיני לטיפול במצב. סדרת טיפולים יכולה לסייע לך, וטיפולים מסוג זה ניתנים בקופות החולים במסגרות הביטוחים המשלימים של הקופה.

בברכה בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו