מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר גיל בר סלעתה תה21/12/2008
שלום ד"ר גיל בר סלע לצערי הרב אני שוב מוטרדת. התבקשתי היום להזמין תור לניתוח. יש לי נגע כואב מאד בזרוע שמאל. כל האזור כואב מאד. הנגע כואב כחדש חשבתי שזה יעבור ולא בקרתי רופא. רופאת העור הגדירה זאת כקשרית כ0.5 ס"מ מתוחמת מבריקה חשודה ל-Squamous Cell Carcinoma הרופאה לא היתה היום במצב רוח של להסביר ואמרה שאני צריכה לעבור ניתוח וזהו. מועד הניתוח נקבע לעוד חודש. כמובן שכבר הזמנתי בקור נוסף אצל רופא שיש לו מצב רוח להסביר. מכיוון שמועד הבקור הוא ביום חמישי, ואינני מסוגלת לא להבין את פשר החשד, האם תוכל להסביר לי?האם הארימידקס לא עושה את העבודה? או שאין כל קשר? חג אורים שמח תה תה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופסור גיל בר-סלע21/12/2008תה תה שלום
אין קשר לארימדקס וסרטן השד. ככל הנראה מדובר בשינויי שמש שיכולים גם להיות סרטניים. צריך לעבור הוצאה של הנגע ולראות מה בדיוק הפתולוגיה. ברוב המקרים אין צורך לכל דבר נוסף מלבד מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
תה תה21/12/2008תודה רבה לך ד"ר גיל בר סלע על מלותיך המרגיעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהkeratoacanthoma
תה תה22/01/2009שלום ד"ר גיל בר סלע תוצאת הבדיקה הפתולוגית keratoacanthoma. אשמח לקבל הסבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופסור גיל בר-סלע22/01/2009מדובר בנגע עורי דלקתי המכיל בנוסף לתאי העור גם סוגי תאים נוספים. ממצא זה יכול להפוך עם הזמן לסרטן של העור מסוג קשקשי.
בגדול אין מה לדאוג יותר מידיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
תה תה23/01/2009תודה רבה לך ד"ר גיל בר סלע על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)