מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםאבי09/01/2009
שלום,רציתי לדעת מה אתם ממליצים מבחינת הרפואה המשלימה ותוספים וצמחי מרפא למלנומה גרורתית. האם שמעתם על ד"ר לי הונג פן שמטפלת ב3 פורמולות צמחיות ,מרפאתה ברמת אביב ג'. היא מטפלת בקפסולות של צמחים שהם פטנט ואינה מפרסמת את תוכנן. היא מטפלת בנוסף בדיקור סיני. האם יש תוספים מיוחדים ,צמחי מרפא או תרופות או טיפול משלים שאתם ממליצים לקחת למלנומה גרורתית,הטיפול כרגע הוא בטמודל 250 מ"ג כפול 5 . תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלנומה
פרופסור גיל בר-סלע10/01/2009אבי שלום
מלנומה היא מחלה עם התנהגות ביולוגית שלעיתים אינה צפויה. למרות שהפרוגנוזה הכללית אינה טובה , הרי קיימים מקרים מפתיעים של נסיגת המחלה גם ברפואה הרגילה וגם במשלימה. ישנם תאורי מקרים בשיטות תזונה שונות. העבודה היחידה אשר היא יחסית מבוקרת בשיטת תזונה ע"ש גרזון בוצעה על חולי מלנומה. כמו כן יש תאורי מקרים בספרות הרפואית על טיפול בצמח הדיבקון, כולל עבודה גדולה של איסוף חולים (מעל 700). למרות שעבודה של מתן דיבקון במטרה למניעת הישנות מלנומב לא הוכח כתורם בצורה שניתן בעבודה.
לגב יד"ר לי הונג-פן איני מכיר אותה אישית, אך שמעתי על אנשים שנתרמו מטיפולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אבי12/01/2009שלום האם אתה יכול לומר לי איך ניתן לעבוד לפי שיטת תזונה על שם גרזון והיכן ניתן להשיג את צמח הדיבקון,האם תוכל לפרט למי ניתן לפנות במקרה זה כדי לעבוד לפי הרפואה המשלימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת המשך
פרופסור גיל בר-סלע12/01/2009הטיפול בדיבקון הוא חלק מגישה טיפולית של הרפואה האנתרופוסופית. ניתן לפנות למרפאת קיבוץ הרדוף. לגבי שיטת תזונה של גרזון, איני בטוח אם מישהו בארץ עוסק בכך, אני איני מכיר. ישנן שיטות תזונה עם עקרונות דומים דוגמת שיטת אן-ויגמור. ניתן לחפש דרך "התחדשות" שפועל באמירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)